Asiakaspalvelu

+45 3841 0300

ma–to klo 7:30–17:00
pe klo 7:30–14:00
Kassajärjestelmä
  • Ilmainen ja sitoumukseton
  • Säästä aikaa ja rahaa
  • Paikalliset Toimittajat

Hyvä kassajärjestelmä tukee liiketoimintaasi

Teknologisen kehityksen myötä kassajärjestelmistä on tullut koko liiketoimintaa ohjaavia ja seuraavia monimutkaisia järjestelmiä. Niiden avulla yritykset pystyvät seuraamaan ja ohjaamaan tärkeitä asioita kuten myyntiä, varaston muutosta ja jakelua, mutta saavuttamaan myös elintärkeää strategista tietoa esimerkiksi kannattavuudesta.

Nykypäivänä kassajärjestelmä voi parhaillaan olla koko liiketoiminnan keskiössä antamalla merkittävää informaatiota, tuottamalla raportteja ja tukemalla koko yrityksen päätöksentekoa. Löytämällä oikean ratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, voit saavuttaa suuria hyötyjä ja sulavoittaa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Palvelumme helpottaa sinua löytämään oikeanlaisen kassajärjestelmän yrityksellesi. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien toimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Mikä kassajärjestelmä oikeastaan on?

Tänä päivänä kassajärjestelmä tarkoittaa työkalua, joka kattaa esimerkiksi tapaamisten, tilausten, viestinnän, varastoinnin ja raportoinnin hallinnan eri toimialoilla kuten kaupan alalla, ravintola-alalla ja eri palvelualoilla. Se on monimutkainen järjestelmä, joka auttaa seuraamaana ja ohjaamaan kokonaisvaltaisesti yritysten liiketoimintaa.

Kassajärjestelmä koostuu monista eri osista, kuten kassakoneesta, maksupäätteestä ja tietokoneesta. Se mahdollistaa rahastuksen lisäksi toimintoja kuten tilausten tekemisen, viestinnän, varastonhallinnan ja raportoinnin. Tuomalla kaikki nämä toiminnot yhteen, tehostat ja helpotat yrityksesi toimintaa ja sitä kautta luot myös asiakkaille paremman ostokokemuksen.

Kassajärjestelmiä on monia erilaisia varustettuna erilaisilla eri määrällä toimintoja. On hyvä tiedostaa oman yrityksen tarpeet, jotta löytää juuri oikean järjestelmän itselleen. Pienen erikoisliikkeen tarve voi olla hyvin yksinkertainen verrattuna suuren kauppaketjun monikanavaisen liiketoiminnan tarpeeseen.

Kassajärjestelmä 3

Mitä hyötyä hyvästä kassajärjestelmästä on?

Hyvä kassajärjestelmä tukee koko yrityksesi liiketoimintaa. Se voi parhaimmillaan olla koko liiketoiminnan keskiössä, tuottamassa informaatiota, joka auttaa päätöksenteossa ja tehostaa liiketoimintaa. Hyvästä järjestelmästä on ainakin seuraavia hyötyjä:

  • Kassajärjestelmä säästää aikaasi. Se hoitaa itse transaktion puolestasi, mutta auttaa myös varaston hallinnassa, tiedon analysoinnissa, raportoinnissa ja lukuisissa monissa asioissa. Säästetty aika voidaan käyttää keskittymällä yrityksen ydinosaamiseen. 
  • Hyvä kassajärjestelmä auttaa inventaariossa. Kun järjestelmä pitää lukua myynnistä ja varastosta, ei inventaarioon tarvitse tuhlata useita päiviä.  
  • Sen avulla voit seurata myyntiä reaaliajassa, joka on merkittävä tekijä kannattavuuden saavuttamisessa. Varaston seuranta helpottuu oikeanlaisen kassajärjestelmän avulla ja voit varmistaa, että tavaraa on aina riittävästi ja oikeassa paikassa.
  • Sujuva kassatapahtuma on miellyttävä kokemus asiakkaalle ja vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen. Kanta-asiakasohjelmat, lahjakortit ja promootiot voivat luoda asiakasuskollisuutta ja sitä kautta parantaa liiketoimintaa. 

Kaikki yllämainitut hyödyt – ajan säästö, informaation analysointi, raporttien tuottaminen, myynnin ja varaston hallinta, asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus – tehostaa koko yrityksesi liiketoimintaa ja johtaa parempiin tuloksiin.

Kassajärjestelmä Hyöty

Kassajärjestelmä eri toimialoille

Kassajärjestelmän toimintojen tarve eri toimialoilla voi vaihdella paljon. Tänä päivänä kassajärjestelmiä on suunniteltu sopimaan juuri tietyille toimialoille, kuten kaupan alalle, ravintola-alalle ja eri palvelualoille. Ohjelmistot ja raportit voivat vaihdella paljon, kun verrataan esimerkiksi kauppaan ja ravintolaan suunniteltuja kassajärjestelmiä. Kaupan alalla varaston hallinta on tärkeä toiminto, kun taas ravintola-alalla tärkeäksi nousee esimerkiksi ohjelmisto pöytien hallintaan.

Kassajärjestelmä kauppaan

Kauppaan tarkoitetuissa kassajärjestelmissä tärkeitä toimintoja on tuotehallinta sekä varastoseuranta, joiden avulla yritys pysyy ajan tasalla myynnistä sekä varaston muutoksesta. Kassajärjestelmät voivat auttaa myös liiketoiminnan ohjauksessa kuten esimerkiksi budjetoinnissa, kirjanpidossa ja raportoinnissa.

Kaupanalan kassajärjestelmissä merkittävä toiminto on myös kanta-asiakasseuranta ja asiakashallinta. Kassajärjestelmiin on mahdollista asettaa erilaisia kanta-asiakasetuja, bonuksia, lahjakortteja, kampanjoita ja asiakaskohtaisia tarjouksia, joiden avulla voit parantaa asiakaspalvelua sekä asiakasuskollisuutta yhä edelleen.

Kassajärjestelmä palvelualalle

Palvelualan ammateissa kuten parturi-kampaamoissa tai kauneushoitoloissa on tärkeää, että kassajärjestelmässä on toimiva ja selkeä varausjärjestelmä. Esimerkiksi internet-ajanvarauksen mahdollisuus on tärkeää nykypäivänä, kun monet käyttäjät etsivät tietoa internetistä ja haluavat hoitaa varauksen helposti.

Palvelualalla tärkeäksi nousee myös kanta-asiakasseuranta ja asiakashallinta. Erilaisten kanta-asiakastarjousten ja lahjakorttien käsittelyn on oltava sujuvaa. Asiakashallintaa helpottaa myös mahdollisuus merkitä asiakkaan historiatietoja järjestelmään, kuten parturi-kampaamossa mahdollisuus kirjata ylös mitä väriyhdistelmää käytettiin viime kampaamokäynnillä.

Kassajärjestelmä ravintola-alalle

Ravintola-alalla tärkeäksi nousee järjestelmän nopeus ja vaihtelevien maksujen ja laskujen tuottaminen sekä maksupäätteiden langattomuus ja liikkuvuus. Kassakoneen on rekisteröitävä tilaukset selkeästi ja tehokkaasti niin, että tieto on koko henkilökunnalla kokeista tarjoilijoihin.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on toimintavarma ja selkeä pöytähallinta. Tilausten on oltava järjestyksessä, jotta asiakkaalle luodaan mahdollisimman miellyttävä kokemus. Hyvä kassajärjestelmä varmistaa esimerkiksi sen, että saman pöydän tilaukset toimitetaan pöytään samanaikaisesti.

Kassajärjestelmä Ravintola

Minkä hintaisia kassajärjestelmät ovat?

Kassajärjestelmän hinta riippuu pitkälti siitä minkälaisia ja miten monipuolisia toimintoja siihen haluaa. Kassajärjestelmiä on erilaisia riippuen siitä haluaako järjestelmän vain yhteen myymälään, koko ketjuun, verkkokauppaan tai esimerkiksi tukkuun.

Joissain tapauksissa kassajärjestelmän täytyy kattaa nämä kaikki kanavat, jolloin järjestelmä on monimutkaisempi. Monikanavainen järjestelmä on myös tietysti yksittäisen myymälän järjestelmää kalliimpi. Hinta riippuu siis pitkälti liiketoimintasi laajuudesta.

Jos yrityksesi ei halua investoida omaan kassajärjestelmään, on se myös mahdollista toimittaa rahoituksella, kuten leasing-sopimuksella tai vuokraamalla.