Kopiokone toimistoon
Vertaa kopiokoneiden hintoja ja laatua - vastaanota jopa 4 tarjousta!
Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kopiokone - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Kopioiden kuukausittainen määrä?

Kestää alle minuutin
Viimeksi päivitetty: 13. marraskuuta 2017

Kopiokoneen tai tulostimen leasing ja vuokraus

Leasing tai vuokraus on joissakin tilanteissa ostamista järkevämpää

Erilaisia tulostimia ja kopiokoneita on tänä päivänä niin monenlaisia ja juuri oikean löytäminen yrityksellesi voi olla hankalaa. On erilaisia malleja, toimintoja ja toimittajia ja ostaminen voi tuntua hankalalta päätökseltä. Lue lisää laitteiden vuokrauksesta ja pyydä tarjous sivuillamme!

Yrityksesi voi olla sellaisessa tilanteessa, että leasing tai vuokraaminen on ostamista järkevämpää. Tämä voi olla esimerkiksi tilanne, jossa:

  • Tulostimeen ei haluta investoida suurta määrää rahaa ja ostopäätös tuntuu vaikealta
  • Tarve on lyhytaikaisempi esimerkiksi jonkin projektin tai ruuhkaisen työjakson vuoksi

Jos haluat vuokrata tulostimen tai kopiokoneen, voit palvelumme avulla pyytää tarjouksia eri toimittajilta. Me yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien toimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjousten pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Milloin leasing tai vuokraaminen on parempi idea kuin ostaminen?

Joskus tulostimen tai kopiokoneen vuokraaminen on strategisesti tai kustannusmielessä parempi vaihtoehto. Voi olla, ettei nuoren yrityksen pääoma riitä haluamansa laitteen hankkimiseen tai tarve on suurempi hetkellisesti esimerkiksi jonkin projektin vuoksi.

Jotkut tulostintoimittajat tarjoavat tämänlaisiin tarpeisiin vuokraus- tai leasing -mahdollisuutta. Vuokra-aika voi vaihdella yleensä päivistä vuosiin ja riippuu täysin yrityksen tarpeesta ja tilanteesta. Tutustutaan seuraavaksi erilaisiin tilanteisiin, joissa vuokraaminen tai leasing voi olla hyvä vaihtoehto.

Vuokraa Tulotin1

Ei haluta investoida laitteeseen

Tulostimen tai kopiokoneen vuokraaminen voi olla järkevää silloin, kun ei haluta investoida suuria määriä laitteeseen. Kyseessä voi olla tilanne, ettei yrityksellä yksinkertaisesti ole tarpeeksi pääomaa haluamaansa laitteeseen tai voi olla, että tulevaisuus on vielä epävarma, eikä haluta tehdä isoja investointeja.

Pienen ja nuoren yrityksen voi olla hankalaa tietää miltä oma talous näyttää vuoden päästä ja onko tosiaan järkevää investoida kalliiseen laitteeseen. Tällöin mieluisampaa voi olla tarvittavien laitteiden vuokraaminen kuukausimaksulla.

Tarve on väliaikainen

Joskus yrityksillä voi olla väliaikaista tarvetta kopiokoneelle tai tulostimelle. Voi olla, että hetkellisesti tulostustarve on suurempi jonkin tapahtuman, vuodenajan tai projektin vuoksi. Tällaisia tilanteita on esimerkiksi:

  • Tapahtumat, kuten kongressit, kokoukset ja messut 
  • Ruuhkainen työjakso, kuten vuodenvaihde tilintarkastuksen, vuosikertomuksen ja muiden vaadittavien raporttien kanssa
  • Kampanjat, kuten mainoskampanjat tai muu projektit
  • Väliaikaiset myyntipisteet tai konttorit

Tämänlaisissa tilanteissa, joissa tarve on väliaikainen, voi vuokraus tai leasing olla järkevämpi vaihtoehto. Silloin maksat tulostimesta vain silloin, kun sille on todella tarvetta.

Miksi kopiokoneen tai tulostimen vuokraus tai leasing on järkevää?

Hyviä syitä vuokrata kopiokone tai tulostin on esimerkiksi:

  • Tarvitset laitteen vain väliaikaiseen tarpeeseen 
  • Maksat kuukausimaksua ison investoinnin sijasta 
  • Huolto ja palvelu on toimittajan vastuulla

Jos laitetta tarvitaan pitkäksi aikaa, voi vuokraaminen tai leasing tulla pidemmän päälle kalliiksi. Vuokraaminen on järkevää silloin, kun laitteen tarve on väliaikainen. Näitä tilanteita käytiin läpi aikaisemmin.

Toinen hyvä syy vuokrata laite on, että maksat kuukausimaksua etkä joudu kerralla sitomaan paljon pääomaa laitteeseen. Kuukausimaksu vaihtelee laitteen koosta, toiminnoista ja ohjelmasta riippuen. Kuukausimaksuun yleensä kuuluu myös palveluita, kuten huolto ja asennus.

Kuten monet laitteet, vaatii myös tulostimet ja kopiokoneet huoltoa ja ylläpitoa. Huollon ja ylläpidon lisäksi, voi joskus tämänlaisissa laitteissa esiintyä odottamattomia vikoja ja virheitä, jolloin nopea palvelu on haluttavaa. Kun vuokraat tulostimen, kuukausimaksuun kuuluu yleensä asennus, huolto ja ylläpito ja saat nopeaa palvelua, kun tarve sitä vaatii.

Vuokraa Tulostin 3

Mitä tulee ottaa huomioon, kun vuokraat tulostimen tai kopiokoneen?

Ennen kuin vuokraat laitteita, on hyvä pitää mielessä muutama asia: tarvekartoitus, sopimusehtojen selvittäminen ja oikean toimittajan löytäminen. Vuokraus- ja leasing-käytännöt voivat olla erilaisia ja niistä on hyvä ottaa selvää.

Tee tarvekartoitus

Eri yritykset tarvitsevat erilaisia tulostimia eri toiminnoilla ja asetuksilla. Oikean tulostiminen löytäminen lähteekin tarvekartoituksesta. On tärkeää tiedostaa oman yrityksen tarpeet, kuten tulostusmäärät ja tarvittavat toiminnot, jotta tulostin palvelee juuri sinun yrityksesi tarvetta.

Selvitä sopimusehdot

Kun vuokraat kopiokoneen tai tulostimen, on tärkeää tehdä vuokrasopimus. Sopimus on hyvä myös käydä tarkasti läpi, jotta tiedät mihin sitoudut ja tiedät mitä saat. Tärkeitä seikkoja on esimerkiksi vuokra-aika, kuukausimaksu ja kuinka kattava huolto ja palvelu sopimukseen kuuluu.

Löydä oikea toimittaja

Kun etsit oikeaa toimittajaa, me voimme olla avuksi. Palvelumme avulla sopivan tulostimen ja kopiokoneen löytäminen on helppoa ja nopeaa!

Täyttämällä lomakkeen sivuillamme, yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien toimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.