Kahviautomaatti toimistoon
Vertaa kahviautomaattien hintoja ja laatua - vastaanota jopa 4 tarjousta!
Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kahviautomaatti - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Missä kahviautomaattia käytetään?

Kestää alle minuutin
Viimeksi päivitetty: 13. marraskuuta 2017

Löydä oikeanlainen kahviautomaatti toimistoon

Hyvä kahviautomaatti on tärkeä osa jokaista toimistoa

Ei ole varmaan kaukaa haettu väite, että jokaisesta suomalaisesta toimistosta löytyy jonkinlainen kahviautomaatti, kahvikone tai kahvinkeitin. Kahvi on merkittävä osa toimistotyöntekijöiden arkea ja se pitää työntekijät virkeinä ja vieraat tyytyväisinä.

Kahviautomaatteja on tänä päivänä niin monenlaisia, että jokaisen toimiston tarpeeseen löytyy varmasti oikeanlainen. Pidätte sitten vahvasta espressosta, erikoiskahveista tai vaikka teestä, on markkinoilla varmasti juuri teille oikea ratkaisu.

Jos kahviautomaatin hankkiminen toimistoosi on ajankohtaista, voit palvelumme avulla löytää helposti parhaimman toimittajan. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien kahviautomaattitoimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Kahviautomaatti on toimiston sydän

Suomalaiset juovat keskimäärin 4-5 kuppia kahvia päivässä, joten on varmasti turvallista sanoa, että kahvilla on suuri merkitys arjessamme. Suuri osa näistä kahvikupeista juodaan töissä ja on siksi tärkeää, että kahviautomaatti työpaikalla valmistaa hyvää kahvia. 

Kahviautomaatti tarjoaa kahvia, mutta myös paljon muuta. Automaatin ympärillä jutustellaan työkavereiden kanssa, verkostoidutaan, inspiroidutaan ja saadaan ideoita. Kahviautomaatin ympäristö on paikka, jossa piristetään työpäivää työkavereiden kanssa ja joskus sattumalta keksitään ratkaisu ongelmaan.

Hyvä kahvi pitää työntekijät virkeänä ja voi johtaa parempiin työtuloksiin. Minkä takia ei sitten kannattaisi tarjota mahdollisimman hyvää kahvia? Kun toimistolla on hyvä kahviautomaatti ja työntekijät nauttivat hyvästä kahvista, voidaan hyötyä monilla eri tavoilla ja päästä hyviin tuloksiin. 

Kahviautomaatti 4

Kahviautomaatti toimiston eri tarpeisiin

Kahviautomaatteja on monenlaisia ja ne voivat palvella erilaisia tarpeita. Se minkälaiselle kahviautomaatille on tarve voi riippua monesta eri asiasta kuten käyttötarkoituksesta ja ympäristöstä.

Voit tarvita kahviautomaattia erilaisiin tarkoituksiin, kuten työntekijöiden käyttöön, tarjoamaan vieraille kahvia tai kenties jonkin isomman tapahtuman kuten konferenssin yhteyteen.

Myös se mihin tilaan ja ympäristöön kahviautomaatti on tarkoitettu, voi vaikuttaa siihen millainen kahviautomaatin tulee olla. Erilaisia tarkoituksia voi olla esimerkiksi:

  • Henkilöstön tilat
  • Palaverihuoneet
  • Odotushuone tai aula 
  • Ruokala tai kahvila

Valitessa oikeanlaista kahviautomaattia on hyvä olla selvillä mihin tarkoitukseen se tulee ja mitä tarpeita sen kuuluu palvella, niin kahviautomaatti palvelee juuri sinun toimistosi tarpeita.

Mitä asioita on hyvä pitää mielessä ennen ostamista?

Ennen kuin ostat uuden kahviautomaatin on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä, kuten:

Kahvin valmistusmenetelmä: Erilaiset kahviautomaatit valmistavat kahvin eri tavalla. Toiset kahviautomaatit jauhavat pavut itse, kun taas toiset käyttävät valmiiksi jauhettua kahvia.

  • Henkilöstön taidot ja koulutus : Vaatiiko kahviautomaatin käyttö henkilöstön koulutusta?
  • Kahvin laatu ja määrä: Onko tärkeää, että kahviautomaatti valmistaa todella laadukasta kahvia vai kenties suuria määriä?
  • Kun nämä asiat on tiedossa, on helpompi valita oikeanlainen automaatti sekä valmistautua mahdolliseen henkilöstön kouluttamiseen.

Kahviautomaatti 3

Kahviautomaatin leasing tai vuokraus

Joskus voi olla järkevämpää vuokrata kahviautomaatti. Jotkut laitetoimittajat tarjoavat erilaisia vuokraus- ja leasingvaihtoehtoja, joista kannattaa olla tietoinen. Jos esimerkiksi tarve on väliaikainen tai jos ei pystytä kerralla investoimaan suurta määrää rahaa automaattiin, voi tämänlainen ratkaisu olla oikea.

Kahviautomaatin leasing tai vuokraus voi olla hyvä ratkaisu silloin, jos kahviautomaatin tarve on lyhytaikainen tai väliaikainen. Voi olla, että yrityksesi tarvitsee kahviautomaatin väliaikaiseen myyntipisteeseen tai vaikka jonkin yritystapahtuman ajaksi. Tällöin järkevää on vuokrata laitteet.

Leasing- ja vuokrasopimuksessa kahviautomaatista maksetaan kuukausimaksua sovitun ajanjakson ajan. Kuukausimaksuun kuuluu myös yleensä asennus, huolto ja ylläpito.

Palvelumme avulla löydät oikeanlaisen kahviautomaatin vaivatta

Uuden kahviautomaatin hankkiminen voi olla stressaava projekti ja koko ostamisprosessia vältetään. Eri toimittajien, hintojen ja kahviautomaattivaihtoehtojen läpikäyminen voi tuntua työläältä, eikä prosessiin ole aikaa. Tämä voi johtaa tilanteeseen, jossa uuden kahviautomaatin ostamista lykätään jatkuvasti.

Tässä palvelumme astuu kuvaan. Me teemme kaiken tämän työn puolestasi. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien kahviautomaattitoimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Palvelumme on nopea ja helppo tapa löytää oikeanlainen kahviautomaatti jurin sinun toimistoosi. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi vertailemalla eri toimittajia ja säästät aikaa ja rahaa.