Kahviautomaatti toimistoon
Vertaa kahviautomaattien hintoja ja laatua - vastaanota jopa 4 tarjousta!
Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kahviautomaatti - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Missä kahviautomaattia käytetään?

Kestää alle minuutin
Viimeksi päivitetty: 13. marraskuuta 2017

Mitkä asiat vaikuttavat kahviautomaatin hintaan?

Löydä oikean hintainen kahviautomaatti yrityksellesi

Suomalaiset ovat maailman innokkaimpia kahvinjuojia. Raakakahvia kuluu vuodessa 11-12 kiloa jokaista suomalaista kohti, joka tarkoittaa, että nautimme noin 4-5 kupillista kahvia päivässä. Suuri osa näistä kahvikupeista nautitaan työpaikalla, minkä takia on tärkeää, että kahvi on hyvää myös töissä.

Työpaikalla kahvi nousee merkittävään asemaan, on se sitten kyseessä kahvitauko, yrityksen sisäiset tapahtumat tai vierailijoiden tai asiakkaiden kestittäminen. Hyvä kahvi lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja viestii vierailijoille ja asiakkaille laadusta.

On siis hyvä panostaa hyvään kahviautomaattiin, joka vastaa yrityksesi tarpeita. Perehdytään seuraavaksi kahviautomaatteihin tarkemmin, niiden hintoihin ja siihen mikä vaikuttaa niiden hinnan muodostumiseen.

Voit myös täyttää vieressä olevan lomakkeen ja saada tarjouksia useilta kahviautomaattitoimittajilta!

Kahviautomaatti Hinta 1

Kahviautomaatin hintaan vaikuttaa monet tekijät

Kahviautomaatin hinta ja kustannukset riippuvat monesta asiasta. Hintaan ja kustannuksiin eniten vaikuttavat tekijät on automaatin toimintojen laajuus, ulkonäkö, palvelun ja huollon laajuus sekä automaatin kahvilaatu. Hintaan vaikuttaa myös mikäli tehdään vuokra- tai leasingsopimus. Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin näihin tekijöihin.

Toiminnot ja ulkonäkö

Kahviautomaatin hintaan vaikuttaa sen toimintojen laatu ja määrä, esimerkiksi juomavalikoiman laajuus ja millä tavalla kahvi valmistetaan automaatissa. Mitä enemmän eri toimintoja ja kahvilaatuja haluaa, sen kalliimpi automaatti yleensä on.

Ulkonäöllisiä asioita, jotka vaikuttavat hintaan on esimerkiksi koneen muotoilu, malli ja brändi. Jos haluaa silmiä miellyttävän automaatin, joutuu usein maksamaan vähän enemmän.

Palvelu ja huolto

Hintaan vaikuttaa tietysti myös miten kattavan palvelun ja huollon haluaa automaatille. Suurin osa kahviautomaattien valmistajista tarjoaa erilaisia palvelupaketteja.

Pienempään palvelutarpeeseen on mahdollista saada vain pesu- ja huoltopalvelu ja suurempaan tarpeeseen kaikenkattava täyspalvelu. Kaiken tämän on mahdollista myös toteuttaa itsepalveluna, joka on tietysti edullisin vaihtoehto.

Kahvilaatu

Kahviautomaatin käyttökustannuksiin vaikuttaa se millä tavalla kahvi on valmistettu, sillä eri kahviautomaatit valmistavat kahvin eri tavalla.

Toiset koneet jauhavat pavut itse, jolloin tuloksena on hyvin aromikas ja tuore kahvi, kun taas toiset kahviautomaatit toimivat valmiiksi jauhetuilla pavuilla, mitä kutsutaan instant-kahviksi. Toisissa automaateissa kahvi taas valmistetaan suodatinkahvista, jolloin lopputuloksena on perinteinen suodatinkahvi.

Yleensä automaatit, jotka jauhavat pavut itse, ovat kalliimpia. Eli käyttökustannukset voi pitää hieman alhaisempina, jos automaatti valmistaa kahvin valmiiksi jauhetuista pavuista.

Leasing ja vuokraus

Jos kahviautomaattiin ei halua investoida kerralla paljon rahaa, on tarjolla myös erilaisia vuokraus- ja leasingvaihtoehtoja. Nämä ovathyviä vaihtoehtoja jos ei halua kiinnittää paljon pääomaa kahviautomaattiin tai jos tarve on esimerkiksi väliaikainen. 

Kahviautomaatin leasing tai vuokraus voi olla hyvä ratkaisu silloin, jos kahviautomaatin tarve on lyhytaikainen tai väliaikainen. Voi olla, että yrityksesi tarvitsee kahviautomaatin väliaikaiseen myyntipisteeseen tai vaikka jonkin yritystapahtuman ajaksi. Tällöin järkevää on vuokrata laitteet.

Leasing- ja vuokrasopimuksessa kahviautomaatista maksetaan kuukausimaksua sovitun ajanjakson ajan. Kuukausimaksuun kuuluu myös yleensä asennus, huolto ja ylläpito.

Kahviautomaatti Hinta

Mitä on hyvä ottaa huomioon kahviautomaattia valitessa?

Hinnan lisäksi on monta asiaa, jotka on hyvä ottaa huomioon kahviautomaattia valitessa. Koska, tänä päivänä kahviautomaatteja, -koneita ja -keittimiä on moneen eri lähtöön, voi olla hankalaa ja aikaavievää päättää, mikä sopii juuri omalle yritykselle. Seuraavien kysymysten avulla alustava tarvekartoitus kuitenkin hoituu helposti:

  • Kuinka monta kuppia kahvia yrityksessänne kulutetaan päivittäin?
  • Mihin käyttöön kahviautomaatti on tarkoitettu?
  • Mitä mieltymyksiä ja toiveita tällä käyttäjäryhmällä on?

Kun alustavat tarpeet on kartoitettu, on helpompi siirtyä oikean hintaisen kahviautomaatin valitsemiseen. Lue lisää oikeanlaisen kahviautomaatin valitsemisesta työpaikalle

Kun kahviautomaatti vastaa yrityksesi tarpeita, on investointi järkevä. Vaikka oikeanlaiseen kahviautomaattiin joutuisikin investoimaan paljon rahaa, maksaa investointi itsensä takaisin jos työntekijät ovat tyytyväisiä.

Mitä kahviautomaatin hintaan yleensä sisältyy?

Riippumatta siitä ostatko, vuokraatko vai teetkö leasing-sopimuksen niin yleensä hintaan kuuluu toimitus ja asennus. Se, että kuuluuko sovittuun hintaan muita palveluita kuten huolto tai kahvikoneen täyttö, riippuu toimittajasta.

Toimittajien kanssa voi tehdä erilaisia sopimuksia, riippuen siitä haluaako sisällyttää palveluita hintaan. Esimerkiksi kahviautomaatin täyttö kuuluu yleisiin palveluihin, niin ei tarvitse itse huolehtia siitä että kahviautomaatissa on kahvia. Myöskin huolto liitetään usein mukaan sopimukseen, jotta vian sattuessa saa apua nopeasti.

Järkivalinta.fi auttaa sinua löytämään oikeanlaisen ja oikean hintaisen kahviautomaatin

Kun olet hieman tutustunut kahviautomaattien hintoihin vaikuttaviin tekijöihin ja tehnyt tarvekartoituksen, on seuraava askel löytää oikea toimittaja.

Palvelumme avulla tämä on helppoa. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien kahviautomaattitoimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.