Asiakaspalvelu: +45 3841 0300
ma–to klo 10:00–17:00
pe klo 10:00–15:00
Viimeksi päivitetty: 01. kesäkuuta 2018

Suomen yritysmaailman 30 inspiroivinta blogia 2015

Suomen yritysmaailman inspiroivimmat blogit

Järkivalinta.fi ylpeänä esittää Suomen yritysmaailman 30 inspiroivinta blogia 2015!

Nämä blogit on nimitetty, koska ne jakavat vinkkejä, oppaita, uutuusarvoa ja erilaisia näkökulmia yritysmaailmasta sekä arkielämän kokemuksia ja rutkasti inspiraatiota lukijoilleen. Blogit ovat yhdistelmä yksityisihmisten sekä yritysten blogeja.

Haluamme antaa tunnustusta näille 30:lle blogille, koska tiedämme kuinka arvokasta ja tärkeää tiedon ja inspiraation jakaminen on. Sen lisäksi listaus on myös hyvä yleiskatsaus suomalaisista blogeista, jotka tarjoavat inspiraatiota työelämään ja erilaisia näkökulmia yritysmaailmasta. Jos etsit siis ohjeita, vinkkejä, uutta tietoa tai inspiraatiota, kannattaa tutustua alla oleviin blogeihin.

Kysyimme kirjoittajilta kysymyksen: “Mikä sinua inspiroi työelämässä?” Blogien esittelyn sekä vastauksen tähän kysymykseen löydät alta!

Järkivalinta on digitaalinen B2B markkinapaikka yrityksille ja instituutioille, joka mahdollistaa vertailun eri palveluntarjoajien tarjouksien ja laadun välillä. Tarjoamme nopean, tehokkaan ja ainutlaatuisen palvelun laajalla tuotevalikoimalla. Voit vertailla kahviautomaatteja, tulostimia, kassajärjestelmiä ja puhelinjärjestelmiä. Järkivalinta mahdollistaa yrityksille tehdä parempia ja asiantuntevampia päätöksiä.

Blogit, jotka olemme nimittäneet, voivat lisätä allaolevan arvomerkin sivujensa html-koodiin.

1

Seuraa somessa:
Twitterbird

30. Järkytä Avoimuudella, Aki Ahlroth

JARKYTAAVOIMUUDELLA.COM

Aki Ahlroth on nopeasti kasvavan IT-alan pörssiyrityksen henkilöstö- ja kulttuurijohtaja sekä avoimuuden advokaatti, jonka haaveissa on kirjan kirjoittaminen ja parempi työelämä. Akin blogi tarjoaa ajatuksia yrityskulttuurista, työyhteisöviestinnästä sekä avoimesta ja luottamusta synnyttävästä johtamisesta.

 

29. TuoOtal, Tuomas Otala

TUOOTAL.COM

Tuomas on työskennellyt tietotekniikkateollisuuden palveluksessa vuosia. Vuodesta 2013 asti Tuomas on kirjoittanut säännöllisesti blogikirjoituksia tietotekniikkateollisuusalan ilmiöistä. Blogikirjoitukset tuovat raikkaita näkökulmia työelämään, Tuomas kirjoittaa ajatuksia herättävällä tavalla eikä pelkää tuoda mielipiteitään esiin. 

"Inspiroidun työtovereista."

28

Seuraa somessa:
Twitterbird

27

Seuraa somessa:
Twitterbird

28. Suhteiden Voima, Minna Janhonen

 SUHTEIDENVOIMA.BLOGSPOT.FI

Minna on työelämän tutkija ja kehittäjä, joka on kiinnostunut yhteisöistä, sosiaalisista verkostoista ja ylipäätään vuorovaikutuksesta. Suhteiden voima blogissa päästään tutustumaan Minnan ajatuksiin sekä tutkimuksiin yhteisöistä, verkostoista ja vuorovaikutuksesta.

"Minua inspiroi työelämässä erityisesti yhteistyö, aikaansaaminen ja uuden oppiminen. Se, että voin omalla työlläni ja erityisesti muiden kanssa yhdessä tekemällä auttaa rakentamaan parempaa työelämää, on minulle kaikkein tärkeintä. Se hetki, jolloin huomaa, että on saanut aikaan positiivisen muutoksen jonkun toisen tavassa ajatella työstä tai tehdä työtä on sanoinkuvaamattoman hieno. Opin työni kautta jatkuvasti uusia asioita työstä ja sen tekemisestä tavatessani uusia ihmisiä. Se on hyvin inspiroivaa."

27. Uraäidin Ruuhkavuodet

KODINKUVALEHTI.FI/BLOGIT/URAAIDIN_RUUHKAVUODET

Kirjoittaja on noin nelikymppinen työssäkäyvä äiti, joka pohtii blogissaan elämää, jossa on paljon tekemistä ja vähän aikaa. Blogia hän on kirjoittanut vuodesta 2014 ja siitä asti tarjonnut inspiraatiota lukijoille ja varmasti toisille uraäideille, jotka painivat samanlaisten asioiden kanssa päivittäin.

"Inspiroidun työelämässä uuden oppimisesta - siitä että saan kehittää ja kehittyä."

26

Seuraa somessa:
Twitterbird

2

Seuraa somessa:
Twitterbird

26. Ajatusvoimaa arkeen, Terhi Lavonen

AIKATRA.WORDPRESS.COM

Aikatran blogissa Ajatusvoimaa arkeen kirjoitetaan: “Unelmista ja uhkakuvista. Työstä ja muusta elämästä. Etsitään rennompaa otetta muuttuvaan maailmaan. Huokoistetaan hektistä arkea ja nautitaan onnistumisista. Välillä vakavasti ja toisinaan taas pilke silmäkulmassa. Joskus hakien vauhtia kärjistyksistä. Kuitenkin lempeydellä ja elämän siipien kannatteluun luottaen”.

 

25. Tiina Vainio

TIINAVAINIO.WORDPRESS.COM

Tiina kuvaa itseään seuraavasti: “Yrittäjä, innostuja ja innostaja”. Tämä on juuri, mistä inspiroivissa blogeissa on kyse, olla innostunut siitä mitä tekee ja innostaa muita. Tiina on monessa mukana, niin innovaattorina kuin yrittäjänä ja aika ajoin hän jakaa kokemuksiaan bloginsa puolella.

"Minä inspiroidun työelämässä monestakin asiasta, mutta aivan erityisesti inspiroidun uuden luomisesta ja käynnistämisestä. Käynnistysprojekteissa on aina hektinen suunnittelu- ja aloitusvaihe ja paljon haasteita ratkaistavana. Pitää myös osata tehdä tiimityötä monien erilaisten ihmisten kanssa. On todella palkitsevaa, kun saa jonkun homman alkuun, innostettua ihmiset mukaan ja sitten kun näkee että projekti lähtee konkretisoitumaan ja elämään “omaa elämäänsä”."

24

Seuraa somessa:
Twitterbird

25

Seuraa somessa:
Twitterbird

24. Ninasinsights, Nina Salmenkaita

 NINASINSIGHTS.WORDPRESS.COM

Kirjoittajana toimii yrityksen Iterative Insights Oy:n yrittäjä ja konsultti Nina Salmenkaita. Nina bloggaa asioista, jotka liittyvät työyhteisöviestintään, tietotyöläisen toimistoarkeen ja työelämän erilaisiin temppuratoihin. Ninan monipuolinen työkokemus, sekä nykyinen elämä konsulttina ja yrittäjänä tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia työyhteisöistä ja eri viestintäkäytännöistä.

 

23. Masan kynästä, Matti Vesala

MATTIVESALA.BLOGSPOT.FI

Matti on johtaja, isä ja aviomies. Omien sanojensa mukaan hän rakastaa johtamista ja johtaa rakkaudella. Hän on kiinnostunut myynnin johtamisen ja markkinoinnin muutoksesta sekä digitalisoitumisesta ja sosiaalisesta mediasta ja blogi käsitteleekin hyvin pitkälti näitä aiheita.

23

Seuraa somessa:
Twitterbird

22

Seuraa somessa:
Twitterbird

22. Outi Lammi

OUTILAMMI.FI

Outi on toiminut päätoimisena koulutusyrittäjänä vuodesta 2007 lähtien ja kirjoittaa oppikirjoja, lehtiartikkeleita, kolumneja ja blogipostauksia koulutustensa aiheista. Outin blogi tarjoaa informaatiota, neuvoja ja inspiraatiota yrityksille ja osaajille.

 

21. Operantes Oy:n blogi

OPERANTES.COM/BLOGI

Operantes on yritys, jonka tarina huokuu inspiraatiota ja se innostaa yrittämään. Operantes edustaa teknologiaa nimeltä vara.jobs, joka on uuden sukupolven tapa työllistyä ja työllistää tehokkaasti, joustavasti ja edullisesti. Yrityksen innokkuus, tekemisen asenne ja inspiraatio yltää blogiin asti ja blogin sisältö on mielenkiintoista ja ajankohtaista sekä se tarjoaa uusia raikkaita näkökulmia.

Operantes Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Eeva Hellsten vastasi seuraavasti: "Olen aina ollut kiinnostunut erilaisista töistä ja ammattitaidoista. Minua on inspiroinut  eri aloissa oppimisen mahdollisuus ja oivaltaminen. Mitä enemmän pääsee sisälle erilaisiin aloihin sen enmmän niistä löytyy tietoa, jota ei koskaan olisi osannut odottaa löytyvän [...]

[...]Inspiroivaa on myös tavata erilaisia ammattilaisia, jotka ovat aidosti kehittämässä omaa alaansa eteenpäin ja tuomassa sitä kautta uusia vastuksia meille kaikille. Vapaus valita on inspiroivaa ja olisi hienoa, jos kaikki ymmärtäisivät kuinka omilla valinnoilla ja rohkeudella voi tosiaan valita ja suunnata omaa kehitystä niin työelämässä kuin "ihmiselämässä""

21

Seuraa somessa:
Twitterbird

6

Seuraa somessa:
Twitterbird

20. Ari Rämö

ARIRAMO.COM

Arin blogi käsittelee johtamisen eri ilmiöitä. Ari on toimitusjohtaja, kirjailija ja yleismies. Hän on kirjoittanut kirjan Yksinkertaista johtamista - arvostaen ja jakaa ajatuksiaan johtamisesta säännöllisesti myös blogissaan.

"Työelämässä onnistumisista, aidoista ihmisistä ja positiivisesta asenteesta. Muuten luonnon kauneudesta, auringosta, hymyistä ja aidosta läsnäolosta."

19. Pölli tästä, Jari Parantainen

POLLITASTA.FI

Jari on yrittäjä ja tuotteistaja. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, pitää koulutuksia ja seminaariesityksiä sekä jakaa ajatuksiaan säännöllisesti myös bloginsa puolella. Blogin kirjoitukset on tarkoitettu tuotteistamisesta, markkinoinnista ja myynnistä kiinnostuneille asiantuntijoille, yrittäjille ja johtajille.

"Inspiroidun siitä, kun onnistun tuottamaan asiakkaalleni rahaa. Se taas johtuu siitä, että raha on on mielettömän joustava ja monipuolinen hyödyn ja arvon mittari. 

Lähes kaikki maailman ihmiset käyttävät rahaa välineenä, kun he haluavat vaihtaa tuottamiaan tai omistamiaan hyödyllisiä asioita jonkun muun tuottamaan tai omistamaan hyödylliseen asiaan.

Mitä enemmän asiakkaani onnistuu laskuttamaan rahaa (rehellisin keinoin), sitä enemmän hän on tuottanut hyötyä muille."

20

Seuraa somessa:
Twitterbird

19

Seuraa somessa:
Twitterbird

18. Iloa silmille, Karl Filtness

ILOASILMILLE.WORDPRESS.COM

Karl on markkinoinnista innostunut mies, joka työskentelee markkinoinnin parissa. Blogin aiheet pyörivät siis markkinoinnin ympärillä ja Karl jakaa ajatuksiaan esimerkiksi tähän liittyvistä ajankohtaisista ilmiöistä.

"Inspiroidun uusista mahdollisuuksista, nopeasti muuttuvasta maailmasta, vastuusta, itsenäisyydestä ja osaavista sekä hauskoista työkavereista. Kun rakastat sitä mitä teet, työ ei edes tunnut työltä."

17. Uusi mukavuusalue, Kaisa Hernberg

UUSIMUKAVUUSALUE.COM

Kaisa on Uusi mukavuusalue -blogin kirjoittaja, kouluttaja, kirjailija ja liiketoiminnan kehittäjä. Kaisa on työskennellyt b2b-myynnin ja -markkinoinnin parissa vuodesta 1988 ja tämän kokemuksen huomaa hänen kirjoituksistaan. Blogi tarjoaa myyntiasiantuntijuutta, vinkkejä, tietoa ja kokemuksia. Moni myynnistä kiinnostunut ja myynnissä apua tarvitseva saa varmasti paljon hyötyä ja inspiraatiota Kaisan blogista.

7

Seuraa somessa:
Twitterbird

18

Seuraa somessa:
Twitterbird

16. Karakuumana, Kirsi Lehto ja Tanja Mantere

KARAKUUMANA.FI

Kirsi ja Tanja ovat kaksi teknologiateollisuuden ammattilaista. Blogissaan he käsittelevät työelämään liittyviä aiheita, kuten motivaatiota, työssä viihtymistä, itsensä ja toisen johtamista niin heidän omien kokemuksien kuin sivusta seuraajien näkökulmasta. Blogi tarjoaa raikasta näkökulmaa työelämän ilmiöihin ja kirjoittajat kannustavat lukijoita osallistumaan keskusteluun.

"Työelämässä inspiroidumme todella usein siitä, kun näemme ympärillämme paljon toistaiseksi hyödyntämättömiä mahdollisuuksia. Parhaalta tuntuu silloin, kun olemme saaneet innostettua muut mukaan ja tiedämme, että kehitys jatkuu senkin jälkeen kun oma huomiomme kiinnittyy uusiin haasteisiin. Inspiroivaa on myös työskennellä erilaisten ihmisen kanssa, jotka uskaltavat hyvässä hengessä haastaa toinen tosiaan yhä parempiin suorituksiin."

 

15. Liidijalostamo, Kimmo Luoma

LIIDIJALOSTAMO.COM

Kimmo Luoma on ICT-liidimarkkinoinnin asiantuntija, suunnittelija ja toteuttaja yli 20 vuoden kokemuksella. Liidijalostamo blogi tarjoaa mielenkiintoisia kirjoituksia, oppaita ja vinkkejä liidimarkkinointi aiheen ympärillä. Kirjoituksista voi inspiroitua kuka tahansa b2b- ja liidimarkkinoinnista kiinnostunut.

"En erottele työtä ja vapaa-aikaa - vaan toteutan missiotani B2B-liidimarkkkinoinnin suurlähettiläänä. Steve Wozniakin sanoin: Hyvän elämän teoreema on F x 3 = Fun, Food and Friends."

17

Seuraa somessa:
Twitterbird

14

Seuraa somessa:
Twitterbird

14. Susanna Rantanen

RANTANENSUSANNA.COM

Susanna kuvailee olevansa “Entrepreneur on a mission”. Hän on yrittäjä, Heebon toimitusjohtaja, kirjoittaja, vaimo, äiti ja paljon muuta. Susannan kirjoitukset antavat paljon tietoa ja inspiraatiota yrittäjille, yritystä aloittelevalle ja yrittämisestä kiinnostuneille.

"Inspiroidun ihmisistä. Toisten yrittäjien menestystarinoista ja energiasta, rohkeudesta ja sitkeydestä. Asiakkaiden ja käyttäjien onnistumisista, joissa meillä on ollut osamme. Inspiroidun omasta tiimistäni lähes joka päivä, kun huomaan miten yksilöt kehittyvät, oppivat, sitoutuvat, ja uskaltavat mennä epämukavuusalueelle oppimaan lisää."

 

13. Bisneskoulun blogi, Anja Kadziolka

BISNESKOULU.FI

Bisneskoulu on Anjan luoma konsepti, joka tarjoaa kursseja yrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Bisneskoulun tavoite on "löytää keinot siihen, miten voi tehdä bisnestä intohimoisesti ja niin, että voi rauhallisin mielin ottaa vapaata, lähteä lomalle, käyttää rahaa ja hemmotella itseään ja rakkaitaan." Anjan kirjoittama blogi tarjoaa vinkkejä esimerkiksi digimarkkinoinnista ja monet näiden asioiden kanssa painivat yrittäjät ja yritykset löytävät varmasti inspiraatiota ja apua Anjan blogista.

"Inspiroidun työelämässä siitä, että voin toteuttaa visioitani ja ympäröidä itseni ihmisillä, joilla on hyvä itsetunto eivätkä koe tarvetta latistaa toisia tai nostaa itseään muiden yläpuolelle."

30

Seuraa somessa:
Twitterbird

29

Seuraa somessa:
Twitterbird

12. Markus Nieminen

MARKUSNIEMINEN.COM

Markus on strategi ja markkinoinnin suunnittelija ja työskennellyt yli 14 vuotta markkinointiviestinnän parissa. Markuksen blogi tarjoaa ajatuksia yritysmaailman, lähinnä markkinoinnin, eri ilmiöistä. Markus ottaa kantaa ja jakaa ajatuksiaan ja mielipiteitään todella taidokkalla tavalla.

 

11. Normisuorittaja, Annukka

NORMISUORITTAJA.FI

Blogia ylläpitää Annukka, joka työskentelee markkinointitehtävissä asiantuntijayrityksessä ja kustannustoimittaa yrityskirjallisuutta silloin tällöin. Blogissa käsitellään työelämän ajankohtaisia ja joskus myös vähemmän ajankohtaisia ilmiöitä. Annukka kommentoi ja kirjoittaa työelämän ilmiöistä ja jättää lukijalle paljon ajateltavaa.

4

Seuraa somessa:
Twitterbird

8

Seuraa somessa:
Twitterbird

10. Perttu Ahvenainen

PERTTUAHVENAINEN.WORDPRESS.COM

Perttu on 33-vuotias ICT-alalla toimiva digitaalisen asiakaskokemuksen konsultti. Blogissaan hän käsittelee aiheita kuten myynti, markkinointi, yrittäjyys, teknologia ja digitalisaatio. Perttu kirjoittaa aiheista asiakaskokemuksen ympärillä ja kertoo esimerkiksi omista asiakaskokemuksistaan ja avaa näin lukijalle esimerkkien kautta asiakaskokemuksen eri ulottuvuuksia.

"Minä inspiroidun siitä, että saan oman osaamistani jakamisella auttaa ja inspiroida muita. Se on esimerkiksi blogini ja myös avoimen parantajat-digitaalisten innovaatioiden kehittäjäyhteisön olemassaolon tarkoitus!"

 

9. Lauri Domnick

LAURIDOMNICK.FI

Lauri on äänibrändäyksen ammattilainen. Hänellä on lähes 15 vuoden kokemus äänen ja musiikin tehokkaasta käytöstä asiakaskokemuksen, myynnin, tunnekokemusten ja brändimielikuvien vahvistamiseksi. Blogissaan Lauri käsittelee äänibrändäykseen liittyviä ilmiöitä, jakaa mielipiteitään ja ajatuksiaan sekä antaa ohjeita ja vihjeitä äänibrändäyksestä kiinnostuneille.

13

Seuraa somessa:
Twitterbird

5

Seuraa somessa:
Twitterbird

8. Laura Ahonen

LAURAAHONEN.COM

Laura on kuluttajaymmärryksen, sosiaalisen median, markkinoinnin ja kaupallisen markkinatutkimuksen asiantuntija. Blogissaan hän käsittelee mm. mahdollisuuksia ja haasteita, joita sosiaalinen media ja digitaalisuus ovat tuoneet markkinointiviestintään.

"Avarakatseisuus ja innostus oppia uutta ovat arvoja, joita pyrin toteuttamaan kaikessa tekemisessäni - myös työelämässä. Ajattelen, että ilman uteliasta mieltä maailma näyttää helposti tylsältä ja harmaalta. Itselleni muutos ja epävarrmuus merkitsevät mahdollisuutta nähdä asioita eri tavalla kuin ennen.

Teen itse paljon töitä tiedon ja informaation parissa. On palkitsevaa seurata, miten tietoa pystytään yrityksissä käyttämään päätöksenteon ja johtamisen tukena. Tieto ja ymmärrys tuovat varmuutta ja turvaa jatkuvasti liikkeessä olevassa toimintaympäristössä.

Digitaalisuus, sosiaalinen media ja uudet teknologiat ovat mullistaneet tapoja verkostoitua ja jakaa osaamista eri toimijoiden kesken. Verkostoituminen ja yhdessä kehittäminen ovat nousseet kilpailuvalteiksi myös yritysmaailmassa. Inspiroiva työympäristö on ketterä, luova ja avoin uudelle!"

7. Differo Oy:n blogi

DIFFERO.FI/BLOGI

Differo on yritys, joka auttaa yrityksiä lisäämään ja mittaamaan markkinoinnin vaikuttavuutta. Differon blogi tarjoaa ajankohtaisia ajatuksia markkinoinnista ja sen ympärillä olevista ilmiöistä. Blogi tarjoaa myös ohjeita ja vinkkejä markkinoinnista kiinnostuneille ja on varmasti apuna ja inspiraationa monelle.

3

Seuraa somessa:
Twitterbird

16

Seuraa somessa:
Twitterbird

6. Zervant Oy:n blogi

ZERVANT.COM/FI/NEWS

Zervant on yritys, joka tarjoaa verkossa toimivaa laskutus- ja kirjanpito-ohjelmaa. Tämän lisäksi Zervantilla on hyvin mielenkiintoinen blogi täynnä inspiraatiota. Zervantin blogi tarjoaa kirjoituksia eri aiheista, kuten myynnistä ja markkinoinnista, yrittäjyydestä, toiminimen kirjanpidosta ja yritysverotuksesta. Zervantin blogi on todella taidokkaasti rakennettu ja se tarjoaa sekä hyödyllistä käytännön informaatiota että todella paljon inspiraatiota. Uskon, että uusi yrittäjä tai yrittäjyydestä kiinnostunut henkilö saa blogista paljon iloa ja hyötyä irti.

Zervantin Suomen markkinoinnista vastaava Jasmin Åbacka vastasi seuraavasti: "Inspiroidumme uusista innovatiivisista ideoista ja niiden toteuttamisesta. Yrittäjille hyödyllisen sisällön tuottaminen ja jakaminen on meille myös ykkösprioriteetti."

 

5. Walk Among Digital, Marko Suomi

MARKOSUOMI.WORDPRESS.COM

Marko on konsultti ja valmentaja, joka on erikoistunut sosiaaliseen mediaan. Blogissaan Marko käsittelee aiheita kuten viestintä, tietotyö, kulttuuri ja elämä. Marko kirjoittaa säännöllisesti ajankohtaisista markkinoinnin aiheista, ilmiöistä ja tapahtumista ja antaa inspiraatiota monelle samoista asioista kiinnostuneille.

"Inspiroidun oppimisesta, uusia ratkaisuja rohkeasti kokeilevista ihmisistä ja kohtaamisista."

12

Seuraa somessa:
Twitterbird

15

Seuraa somessa:
Twitterbird

4. Someco Oy:n blogi, Somen hermolla 

SOMECO.FI/BLOGI

Someco on sosiaalisen median markkinoinnin ja asiakaspalvelun suunnannäyttäjä. Somecon blogi Somen hermolla tarjoaa ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä sosiaalisen median ilmiöistä ja aiheet ovat tosiaankin somen hermolla. Kirjoituksista on varmasti hyötyä kaikille yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat kehittää some-markkinointiaan ja olla ajantasalla uusista tuulista. 

Somecon perustaja ja toimitusjohtaja Minna Valtari vastasi seuraavasti: "Inspiroidun jatkuvasta muutoksesta, jota sosiaalisen median ja ylipäätään markkinoinnin pelikentällä tapahtuu. Saamme koko ajan uusia kanavia ja viestintä nykyisissäkin yhteisöpalveluissa muuttuu ja kehittyy. Tämän kehityksen seuraaminen ja somen hermolla -oleminen on minun työssäni inspiroivaa, etenkin kun tätä osaamista pääsee jalkauttamaan suoraan erilaisilla toimialoilla toimiviin asiakasyrityksiin."

3. Ei oo totta, Katleena Kortesuo

EIOOTOTTA.FI

Katleena on kouluttaja, tietokirjailija ja yrittäjä ja hänen bloginsa on yksi Suomen suosituimmista viestintäblogeista. Bloginsa aihepiireinä ovat bisnes, markkinointi, viestintä, esiintyminen ja media. Katleena kommentoi, antaa mielipiteitä ja ohjeita viestintään liittyen ja on siinä varmasti yksi Suomen parhaimmista.

11

Seuraa somessa:
Twitterbird

10

Seuraa somessa:
Twitterbird

2. Nyt ja huomenna, Johanna Hurmerinta

NYTJAHUOMENNA.COM

Johannalla on yli 20 vuoden kokemus kotimaisesta ja kansainvälisestä markkinointiviestinnästä, brändityöstä, mainonnasta, asiakaspalvelusta ja yritysviestinnästä. Hänen asiantuntijablogissaan jaetaan vinkkejä, minioppaita ja ajatuksia sosiaalisesta aikakaudesta, sosiaalisesta mediasta sekä sosiaalisesta liiketoiminnasta. Johanna kirjoittaa ajankohtaisista ilmiöistä ja jakaa paljon inspiraatiota lukijoilleen. 

"Minä inspiroidun työelämässä rohkeista, positiivisista ja innostavista ihmisistä. Seuraan tällaisten ihmisten blogeja, luen heidän kirjojaan ja keskustelen heidän kanssaan somessa. Rohkeus, posiitiivinen asenne, innostus ja muiden innostaminen ovat myös sitä mitä itse haluan jakaa muille."

 

1. Ville Tolvanen

VILLETOLVANEN.COM/BLOG

Ville Tolvanen on intohimoinen yritysmuotoilija, strategi ja sparraaja. Hän on digitalisti, kasvujohtamisen ja muutoksen asiantuntija, joka haaveilee paremmista brändeistä ja täydellisistä yrityksistä. Hänen bloginsa tarjoaa mielenkiintoisia, raikkaita ja inspiroivia näkökulmia liike-elämän eri osa-alueille. Hänen tyylinsä kirjoittaa on keskustelua herättävä ja kirjoitukset jättävät lukijalle paljon ajateltavaa.

"Haluan muotoilla "täydellisiä yrityksiä" jotka luovat enemmän ja parempaa vähemmällä."

9

Seuraa somessa:
Twitterbird