Asiakaspalvelu: +45 3841 0300
ma–to klo 10:00–17:00
pe klo 10:00–15:00
Viimeksi päivitetty: 26. huhtikuuta 2016

Nyt se on paljastettu

Miten pääset "Forbes 30 Under 30"-listalle

Miten menestyt urallasi? Siihen vaikuttaa tietenkin monet tekijät. Tutkimuksemme paljastaa kuitenkin että vaikuttavat tekijät menestyksekkäälle uralle ovat muun muassa oikean korkeakoulun valitseminen, henkilökohtainen verkosto sekä kova halu menestyä. Toisaalta listalta löytyy myös nuoria yrittäjiä jotka ovat menestyneet panostamalla kovalla työllä omaan hyvään ideaan.

Kun “Forbes 30 under 30”-lista julkaistiin, otimme luonnolisesti tehtäväksemme analysoida tulokset. Mikä tekee listan ehdokkaista menestyksekkäitä?

Koulutus, tausta, sukupuoli ja ikä voi vaikuttaa jossain määrin, mutta onko siinä kaikki? Otimme yhteyttä Forbes-listan henkilöihin saadaksemme lisää näkemyksiä siitä, että mikä tekee näistä henkilöistä menestyksekkäitä. Steve Jobsilla ja Mark Zuckerbergilla on erittäin homogeeniset vaatekaapit, johon on toistuvasti viitattu yhtenä menestystekijänä. Halusimme lisää tietoa nuorien innoittajien aamupalatottumuksista, vapaa-ajan vietoista sekä kuinka vanhana he aloittivat työnteon.

Jos haluat tietää vastaukset näihin kysymyksiin, vilkaise alla olevaa infograafia.