Kahviautomaatti

Vertaa kahviautomaattien hintoja ja laatua - pyydä tarjous!

Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kahviautomaatti - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Missä kahviautomaattia käytetään?

Kestää alle minuutin

Löydä paras kahviautomaatti työpaikalle

Tänä päivänä kahviautomaatteja on monia erilaisia, eri tarkoituksiin ja eri ympäristöihin. Voi olla hankalaa löytää hyvä kahviautomaatti toimistoon, koska vaihtoehtoja on niin paljon. Oikean kahviautomaatin löytäminen lähtee kuitenkin tarpeiden kartoittamisesta. Minkälaisia kahvinjuojia toimistossanne on tai minkälaista kahvia haluat tarjota kahvilassasi?

Kahvin merkitys suomalaisille on kiistatta suuri ja se on tärkeä osa jokaista työpaikkaa. Etsit sitten kahvikonetta toimistolle, kahvilaan, ravintolaan tai vaikka julkisiin tiloihin, on markkinoilla varmasti sinun tarpeisiin sopiva ratkaisu. 

Meidän avulla löydät varmasti juuri oikean kahviautomaatin työpaikalle. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien kahviautomaattitoimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Kahviautomaatti toimistoon vai kahvikone kahvilaan

Työpaikalla kahvin merkitys suomalaisille on kiistatta hyvin suuri ja hyvä kahviautomaatti on tärkeä osa jokaista suomalaista toimistoa. Kahvi kuuluu vahvasti suomalaiseen yrityskulttuuriin, on sitten kyse yrityksen sisäisistä tapahtumista, työntekijöiden kahvitauoista tai vaikka vieraiden ja asiakkaiden kestittämisestä.

Kahviautomaatti tuo viihtyvyyttä myös esimerkiksi julkisiiin tiloihin, kouluihin, kirjastoihin tai odotusauloihin. Kahvilassa ja ravintolassa kahviautomaatti on keskeinen elementti ja juuri oikean tyylisen ja oikeilla toiminnoilla varustetun kahvikoneen löytäminen on hyvin tärkeää.

Mikä on paras kahvikone? Kun kartoitat sopivaa kahviautomaattia, on hyvä pitää mielessä mihin tarkoitukseen kahviautomaatti on ja huomioida sen lisäksi asioita kuten hinta, kahvin kuluttajien määrä ja heidän tottumukset sekä kahviautomaateista koituvat operatiiviset kustannukset.

Kuinka löytää paras kahvikone?

Ensimmäinen askel löytää paras kahviautomaatti on kartoittaa yrityksesi tarpeet. Tarvitsetteko kahviautomaatin, joka tuottaa satoja kuppeja päivässä työntekijöille, muutamia kuppeja laadukasta erikoiskahvia vain vierailijoille vai onko tarvetta kenties molemmille?

Juodaanko teillä perus suodatinkahvia, paljon erikoiskahveja vai esimerkiksi teetä? Ihmisten tarpeet vaihtelevat paljon. Yrityksessänne voi olla cappuccinosta nauttijoita, teeintoilijoita tai vaikka ihan tavallisen suodatinkahvin puolestapuhujia. Tarpeita on monia, mutta niin on myös kahvikoneita ja -automaatteja. Tämän päivän kahviautomaatit tuottavat monipuolisia vaihtoehtoja.

Kahviautomaatti 2

Mitä on hyvä huomioida kahviautomaatti ostoksilla?

Tänä päivänä löytyy kaikkea, on kahviautomaatti, kahvikone ja kahvinkeitin - moneen eri lähtöön siis! Voi olla hankalaa ja aikaavievää päättää, mikä sopii juuri omalle yritykselle. Seuraavien kysymysten avulla alustava tarvekartoitus kuitenkin hoituu helposti:

 • Kuinka monta kuppia kahvia yrityksessänne kulutetaan päivittäin?
 • Mihin käyttöön kahviautomaatti on tarkoitettu?
 • Mitä mieltymyksiä ja toiveita tällä käyttäjäryhmällä on?
 • Olisiko kahviautomaatti leasing yksi vaihtoehto? Paljonko kahvikone vuokraus maksaa?

Kun alustavat tarpeet on kartoitettu, on helpompi siirtyä oikean kahviautomaatin valitsemiseen.

Mikä on hyvä kahviautomaatti työpaikalle?

Alustavan tarvekartoituksen jälkeen, voi alkaa vertailemaan erilaisia kahviautomaatteja. Tärkeä asia kahviautomaatteja vertaillessa on miettiä, minkälaista kahvia halutaan tarjota, kuten miten kahvi on valmistettu. Eri kahviautomaatit tuottavat kahvin eri tavalla, toiset koneet jauhavat pavut itse, jolloin tuloksena on hyvin aromikas ja tuore kahvi, kun taas toiset kahviautomaatit toimivat valmiiksi jauhetuilla pavuilla, mitä kutsutaan instant-kahviksi. Toisissa automaateissa kahvi taas valmistetaan suodatinkahvista, jolloin lopputuloksena on perinteinen suodatinkahvi.

Automaatin koko on myös tärkeä huomioitava seikka. Isot automaatit sopivat hyvin keskisuurille ja suurille yrityksille, kun taas pienempään tarpeeseen on tarjolla pöytämallisia erikoiskahveja valmistavia automaatteja.

Kahviautomaatti 3

Haluatte sitten ison tai pienen, papukahviautomaatin, suodatinkahviautomaatin, espressokeittimen, perinteisen suodatinkahvinkeittimen tai näiden yhdistelmän, löytyy markkinoilta varmasti tarpeillenne sopiva automaatti. Alla on esitelty lyhyesti erilaisia kahviautomaatti vaihtoehtoja:

Papukahviautomaatti

Papukahviautomaatti valmistaa tuoretta ja aromikasta kahvia vastajauhetuista pavuista. Pavut jauhetaan kahvin valmistamisen yhteydessä, mikä varmistaa laadukkaan kahvielämyksen. Papukahvin valmistus vie hieman enemmän aikaa, sillä automaatti jauhaa pavut erikseen jokaista kuppia varten. Jos kuitenkin laatu on tärkeä tekijä, on papukahviautomaatti erinomainen valinta. Papukahviautomaatti tuo arjen luksusta työntekijöiden arkeen ja viestii vieraille ja asiakkaille positiivista kuvaa yrityksestäsi.

Instant-kahviautomaatti

Instant-kahvi eli pikakahvi valmistetaan paahdetuista pavuista pakastekuivaamalla. Instant-kahviautomaatti valmistaa kahvijuoman sekoittamalla instant-kahvijauhetta kuumaan veteen, jolloin valmistus tapahtuu hyvin vaivattomasti. Instant-kahviautomaatti on hyvä vaihtoehto, jos haluaa kahvinvalmistuksesta nopeaa ja vaivatonta.

Suodatinkahviautomaatti

Suodatinkahviautomaatti valmistaa perinteistä suodatinkahvia. Automaatti valmistaa kahvin sekoittamalla kuumaa vettä suodatinkahvijauheen sekaan. Tämä on edullinen ja helppo vaihtoehto perinteisen kahvin ystäville.

Espressokeitin

Erilaiset espressolaitteet valmistat aromikasta ja tuoretta espressokahvia ja muita erikoiskahveja. Espressokeittimet jauhavat kahvin espressopavuista, jolloin maku on espressolle tyypillisen intensiivinen ja vahva. Pöytämallinen espressokeitin sopii loistavasti pienempään tarpeeseen ja takaa eksklusiivisen makunautinnon. Espressokeitin on myös suosittu vaihtoehto ravintoloissa ja kahviloissa.

Kahviautomaatin hinta tai kahvikone vuokraus riippuu monesta seikasta

Kahviautomaatin hinta riippuu monesta asiasta. Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat esimerkiksi koneen koko, juomavalikoiman laajuus, koneen muotoilu, malli ja suorituskyky. Mitä enemmän eri toimintoja ja kahvilaatuja haluaa, sen kalliimpi automaatti yleensä on.

Hintaan vaikuttaa tietysti myös miten kattavan palvelun ja huollon haluaa automaatille. Suurin osa kahviautomaattien valmistajista tarjoaa erilaisia palvelupaketteja. Pienempään palvelutarpeeseen on mahdollista saada vain pesu- ja huoltopalvelu ja suurempaan tarpeeseen kaikenkattava täyspalvelu. Kaiken tämän on mahdollista myös toteuttaa itsepalveluna, joka on tietysti edullisin vaihtoehto.

Kahviautomaatteja on myös mahdollista vuokrata pitkäaikaiseen käyttöön tai vuokrata ylimääräisiä kahviautomaatteja lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi yritystapahtumiin.

Mitä hyötyä hyvän kahvin tarjoamisesta työpaikalla on?

Hyvän kahvin tarjoaminen työpaikalla vaikuttaa moneen eri asiaan. Kahvi on keskeinen osa suomalaista yrityskulttuuria ja kahvinkeittimen ääreen ollaan kokoonnuttu vuosisadat. Kahvi on osa viihtyvyyttä ja työhyvinvointia, eikä se ole pelkästään kahvin vuoksi, vaan myös kaiken sen ympärillä tapahtuvan. Kahvi tuo työntekijät yhteen kahvitauoille, auttaa verkostoitumaan ja inspiroitumaan ja voi tämän kautta johtaa parempiin työtuloksiin.

Kahviautomaatti 4

Hyvä kahvi on myös keino lisätä työntekijöiden lojaalisuutta työnantajaa kohtaan. Erään yrityksen teettämän tutkimuksen mukaan 75% työntekijöistä koki hyvän kahvin tarjoamisen olevan selkeä osoitus siitä, että työnantaja arvostaa työntekijöitään.

Hyvällä kahvilla on suuri vaikutus myös ulkopuolisten vierailijoiden vaikutelmaan yrityksestä. Tarjoamalla hyvää kahvia asiakkaille, vieraille ja yhteistyökumppaneille välität positiivista kuvaa yrityksestä ja se on samalla viesti asiakaslähtöisyydestä.

Löydä hyvä kahviautomaatti kahvilaan

Kun yrität selvittää mikä on paras kahviautomaatti kahvilaan, on tärkeintä valita sellainen automaatti, joka vastaa juuri sinun kahvilasi tarpeita. Ja onhan kahviautomaatti varmasti yksi kahvilan keskeisimmistä elementeistä. Juuri sinun kahvilaasi sopivan automaatin avulla viestit kahvilan arvoja ja tarkoitusta ja tarjoat juuri sellaista kahvia, mitä asiakkaasi odottavatkin. Alla on lueteltu kysymyksiä, jotka auttavat kartoittamaan kahvilasi tarpeita:

 • Minkä kokoinen kahvilasi on?
 • Kuinka monta kuppia kahvia tarjoilet päivässä?
 • Kuinka paljon pyydät yhdestä kupista kahvia?
 • Minkälaista kahvia kahvilasi asiakkaat odottavat?
 • Onko tärkeää, että kahvi valmistuu nopeasti? 
 • Onko täkeää, että kahviautomaatti pystyy valmistamaan kaksi kuppia samanaikaisesti?
 • Haluatko tarjota tietyn tuotemerkin kahvia?
 • Onko kahviautomaatin ulkonäöllä ja tyylillä väliä?

Näiden kysymysten avulla pääset alkuun kahvilasi tarpeiden kartoittamisessa ja meidän avulla saat tarjouksia eri toimittajilta, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Täytä nettisivullamme oleva tarjouslomake, ja palaamme pian parhaiden tarjousten kanssa.