Kahviautomaatti työpaikalle

Vertaa kahviautomaattien hintoja ja laatua - pyydä tarjous!

Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kahviautomaatti - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Missä kahviautomaattia käytetään?

Kestää alle minuutin

Kahviautomaatti työpaikalle – tottakai!

Kahvin merkitys suomalaisille on kiistatta suuri ja se on tärkeä osa jokaista työpaikkaa. Kahvi kuuluu vahvasti suomalaiseen yrityskulttuuriin, on sitten kyse yrityksen sisäisistä tapahtumista, työntekijöiden kahvitauoista tai vieraiden ja asiakkaiden kestittämisestä.

Mihin tahansa tarkoitukseen etsitkään kahviautomaattia, on markkinoilla varmasti sinun tarpeisiin sopiva, paras kahviautomaatti. Kahviautomaatteja on paljon eri tarkoituksiin ja eri ympäristöihin kuten kahviautomaatti toimistolle, kahvikone kahvilaan, ravintolaan tai vaikka myös kahvikone leasing voi olla yksi vaihtoehto.

Meidän avulla löydät varmasti oikean kahviautomaatin juuri sinun työpaikallesi. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut sopiville kahviautomaattitoimittajille ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Mitä hyötyä hyvän kahvin tarjoamisesta työpaikalla on?

Kahvi on keskeinen osa suomalaista yrityskulttuuria ja kahvinkeittimen ääreen ollaan kokoonnuttu vuosisadat. Kahvi on osa työpaikan viihtyvyyttä ja työhyvinvointia, eikä se ole pelkästään kahvin vuoksi, vaan myös kaiken sen ympärillä tapahtuvan.

Kahvi tuo työntekijät yhteen kahvitauoille, auttaa verkostoitumaan ja inspiroitumaan ja voi tämän kautta johtaa parempiin työtuloksiin.
Hyvä kahvi on myös keino lisätä työntekijöiden lojaalisuutta työnantajaa kohtaan. Erään yrityksen teettämän tutkimuksen mukaan 75 % työntekijöistä koki hyvän kahvin tarjoamisen olevan selkeä osoitus siitä, että työnantaja arvostaa työntekijöitään.

Hyvällä kahvilla on suuri vaikutus myös ulkopuolisten vierailijoiden vaikutelmaan yrityksestä. Tarjoamalla hyvää kahvia asiakkaille, vieraille ja yhteistyökumppaneille välität positiivista kuvaa yrityksestä ja se on samalla viesti asiakaslähtöisyydestä.

Kahviautomaatti Työpaikalle 2

Vinkkejä löytää paras kahviautomaatti

Tänä päivänä kahviautomaatteja on niin paljon erilaisia ja oikean löytäminen voi tuntua hankalalta. Oikean kahviautomaatin löytäminen työpaikalle täytyy aloittaa tarvekartoituksella.

  • Kuinka monta kuppia kahvia yrityksessänne kulutetaan päivittäin?
  • Mihin käyttöön kahviautomaatti on tarkoitettu?
  • Mitä mieltymyksiä ja toiveita tällä käyttäjäryhmällä on?

Juodaanko teillä perus suodatinkahvia, paljon erikoiskahveja vai esimerkiksi teetä? Ihmisten tarpeet vaihtelevat paljon. Yrityksessänne voi olla cappuccinosta nauttijoita, teeintoilijoita tai vaikka ihan tavallisen suodatinkahvin puolestapuhujia. Tarpeita on monia, mutta niin on myös kahvikoneita ja -automaatteja. Tämän päivän kahviautomaatit tuottavat monipuolisia vaihtoehtoja.

Kun alustavat tarpeet on kartoitettu, on helpompi siirtyä oikean kahviautomaatin valitsemiseen.

Minkälaisia kahviautomaatteja on tarjolla?

Alustavan tarvekartoituksen jälkeen, voi alkaa vertailemaan erilaisia kahviautomaatteja. Tärkeä asia kahviautomaatteja vertaillessa on miettiä, minkälaista kahvia halutaan tarjota, kuten miten kahvi on valmistettu.

Eri kahviautomaatit tuottavat kahvin eri tavalla, toiset koneet jauhavat pavut itse, jolloin tuloksena on hyvin aromikas ja tuore kahvi, kun taas toiset kahviautomaatit toimivat valmiiksi jauhetuilla pavuilla, mitä kutsutaan instant-kahviksi. Toisissa automaateissa kahvi taas valmistetaan suodatinkahvista, jolloin lopputuloksena on perinteinen suodatinkahvi.

Seuraavaksi tutustutaan erilaisiin kahviautomaattivaihtoehtoihin.

Papukahviautomaatti

Papukahviautomaatti valmistaa tuoretta ja aromikasta kahvia vastajauhetuista pavuista. Pavut jauhetaan kahvin valmistamisen yhteydessä, mikä varmistaa laadukkaan kahvielämyksen.

Papukahvin valmistus vie hieman enemmän aikaa, sillä automaatti jauhaa pavut erikseen jokaista kuppia varten. Jos kuitenkin laatu on tärkeä tekijä, on papukahviautomaatti erinomainen valinta. Papukahviautomaatti tuo arjen luksusta työntekijöiden arkeen ja viestii vieraille ja asiakkaille positiivista kuvaa yrityksestäsi.

Instant-kahviautomaatti

Instant-kahvi eli pikakahvi valmistetaan paahdetuista pavuista pakastekuivaamalla. Instant-kahviautomaatti valmistaa kahvijuoman sekoittamalla instant-kahvijauhetta kuumaan veteen, jolloin valmistus tapahtuu hyvin vaivattomasti. Instant-kahviautomaatti on hyvä vaihtoehto, jos haluaa kahvinvalmistuksesta nopeaa ja vaivatonta.

Suodatinkahviautomaatti

Suodatinkahviautomaatti valmistaa perinteistä suodatinkahvia. Automaatti valmistaa kahvin sekoittamalla kuumaa vettä suodatinkahvijauheen sekaan. Tämä on edullinen ja helppo vaihtoehto perinteisen kahvin ystäville.

Espressokeitin

Erilaiset espressolaitteet valmistavat aromikasta ja tuoretta espressokahvia ja muita erikoiskahveja. Espressokeittimet jauhavat kahvin espressopavuista, jolloin maku on espressolle tyypillisen intensiivinen ja vahva. Pöytämallinen espressokeitin sopii loistavasti pienempään tarpeeseen ja takaa eksklusiivisen makunautinnon. Espressokeitin on myös suosittu vaihtoehto ravintoloissa ja kahviloissa.

Kahviautomaatti 1

Mikä on kahviautomaatin hinta?

Hyvän kahviautomaatin hankkiminen työpaikalle voi olla kallista. Kannattaa siis hankkia sellainen kahviautomaatti, joka vastaa todella yrityksesi tarpeita, jotta investointi on kannattava. Kahviautomaattien hinnat riippuvat pitkälti toimintojen laajuudesta ja vaihtelevat sadasta eurosta pariin tuhanteen euroon.

Kahviautomaatin hinta riippuu monesta asiasta. Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat esimerkiksi koneen koko, juomavalikoiman laajuus, koneen muotoilu, malli ja suorituskyky. Mitä enemmän eri toimintoja ja kahvilaatuja haluaa, sen kalliimpi automaatti yleensä on.

Hintaan vaikuttaa tietysti myös miten kattavan palvelun ja huollon haluaa automaatille. Suurin osa kahviautomaattien valmistajista tarjoaa erilaisia palvelupaketteja.

Pienempään palvelutarpeeseen on mahdollista saada vain pesu- ja huoltopalvelu ja suurempaan tarpeeseen kaikenkattava täyspalvelu. Kaiken tämän on mahdollista myös toteuttaa itsepalveluna, joka on tietysti edullisin vaihtoehto.

Kahviautomaatin vuokraus tai leasing työpaikalle

Jotkut toimittajat tarjoavat myös erilaisia vuokraus- ja leasingvaihtoehtoja. Jos tarvitset kahviautomaattia väliaikaiseen käyttöön tai jos taloutenne näyttää siltä, ettei isoa kertainvestointia ole järkevää tehdä, voi vuokraus tai leasing olla oikea vaihtoehto.

Kahviautomaatin vuokraus työpaikalle voi olla järkevää tilanteessa, jossa ei halua laitetta omakseen ja haluaa mieluummin maksaa kuukausimaksua. Vuokrasopimuksiin kuuluu yleensä myös asennus, ylläpito ja huolto. Kahviautomaatteja voi vuokrata myös lyhytaikaiseen käyttöön esimerkiksi yritystapahtumiin.

Kahviautomaatin leasing-sopimus voi olla järkevää jos yrityksesi budjetti on rajattu. Leasing-sopimuksessa maksua maksetaan erissä tietyn ajanjakson ajan. Leasing-sopimuksiin kuuluu usein myös asennus, ylläpito ja huolto.