Kahvikone

Vertaa kahvikoneiden hintoja ja laatua - pyydä tarjous!

Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kahviautomaatti - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Missä kahviautomaattia käytetään?

Kestää alle minuutin

Löydä paras kahvikone työpaikalle

Tänä päivänä kahvikoneita on joka lähtöön ja oikean löytäminen voi tuntua hankalalta. Vaihtoehtoja on monia riippuen siitä minkälaista kahvia haluaa, mihin ympäristöön ja mihin tarkoitukseen. 

Kahvin merkitys suomalaisille on kiistatta suuri ja se on tärkeä osa jokaista työpaikkaa. Oli etsinnässä sitten kahviautomaatti toimistoon, kahvikone kahvilaan tai kahviautomaatti leasing, on markkinoilla varmasti sinun tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Palvelumme auttaa sinua löytämään oikean kahvikoneen juuri sinun tarpeisiisi. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien kahvikonetoimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Paras kahvikone

Voi olla hankalaa ja aikaavievää päättää, mikä kahvikone sopii juuri omalle yritykselle. Seuraavien kysymysten avulla alustava tarvekartoitus kuitenkin hoituu helposti:

 • Kuinka monta kuppia kahvia yrityksessänne kulutetaan päivittäin?
 • Mihin käyttöön kahvikone on tarkoitettu?
 • Mitä mieltymyksiä ja toiveita tällä käyttäjäryhmällä on?

Alustavan tarvekartoituksen jälkeen, voi alkaa vertailemaan erilaisia kahvikoneita ja lopulta valita omaan tarpeeseen sopivimman. Tärkeä asia kahvikoneita vertaillessa on miettiä, minkälaista kahvia halutaan tarjota, kuten miten kahvi on valmistettu.

Eri kahvikoneet tuottavat kahvin eri tavalla, toiset koneet jauhavat pavut itse, jolloin tuloksena on hyvin aromikas ja tuore kahvi, kun taas toiset kahvikoneet toimivat valmiiksi jauhetuilla pavuilla tai kapseleilla. Toisissa automaateissa kahvi taas valmistetaan suodatinkahvista, jolloin lopputuloksena on perinteinen suodatinkahvi.

Kahvikoneen koko on myös tärkeä huomioitava seikka. Isommat kahvikoneet sopivat esimerkiksi vilkkaaseen kahvilaan, kun taas pienen yrityksen työntekijöille tarkoitettu kone voi olla huomattavasti pienempi. Suuri kahviautomaatti voi taas olla oikea ratkaisu vilkkaaseen toimistoon. 

Palvelumme auttaa sinua löytämään juuri oikean kahvikoneen työpaikallesi. Täytä sivullamme oleva lomake ja kuvaile vaatimuksiasi niin me yhdistämme tarpeesi oikeisiin tavarantoimittajiin. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Kahvikone 4

Paras kahvikone toimistoon

Suomalaisessa toimistossa kahvin merkitys on kiistatta hyvin suuri ja hyvä kahvikone on tärkeä osa jokaista suomalaista työpaikkaa. Kahvi kuuluu vahvasti suomalaiseen yrityskulttuuriin, on sitten kyse yrityksen sisäisistä tapahtumista, työntekijöiden kahvitauoista tai vaikka vieraiden ja asiakkaiden kestittämisestä.

Ensimmäinen askel on kartoittaa yrityksesi tarpeet. Tarvitsetteko kahvikoneen, joka tuottaa satoja kuppeja päivässä työntekijöille, muutamia kuppeja laadukasta erikoiskahvia vain vierailijoille vai onko tarvetta kenties molemmille?

Juodaanko teillä tavallista suodatinkahvia, paljon erikoiskahveja vai esimerkiksi teetä? Ihmisten tarpeet vaihtelevat paljon. Yrityksessänne voi olla cappuccinosta nauttijoita, teeintoilijoita tai vaikka ihan tavallisen suodatinkahvin puolestapuhujia. Tarpeita on monia, mutta niin on myös kahvikoneita ja kahviautomaatteja. Tämän päivän kahvikoneet tuottavat monipuolisia vaihtoehtoja.

Hyvän kahvin tarjoamisesta toimistossa on hyötyä

Hyvän kahvin tarjoaminen työpaikalla vaikuttaa moneen eri asiaan. Kahvi on keskeinen osa suomalaista yrityskulttuuria ja kahvinkeittimen ääreen ollaan kokoonnuttu vuosisadat. Kahvi on osa viihtyvyyttä ja työhyvinvointia, eikä se ole pelkästään kahvin vuoksi, vaan myös kaiken sen ympärillä tapahtuvan. Kahvi tuo työntekijät yhteen kahvitauoille, auttaa verkostoitumaan ja inspiroitumaan ja voi tämän kautta johtaa parempiin työtuloksiin.

Hyvä kahvi on myös keino lisätä työntekijöiden lojaalisuutta työnantajaa kohtaan. Erään yrityksen teettämän tutkimuksen mukaan 75% työntekijöistä koki hyvän kahvin tarjoamisen olevan selkeä osoitus siitä, että työnantaja arvostaa työntekijöitään.

Kahvikone 3

Kahvikone kahvilaan

Kun valitset oikeaa kahvikonetta kahvilaan, on tärkeintä valita sellainen kone, joka vastaa juuri sinun kahvilasi tarpeita. Kahvikone on varmasti kahvilan keskeisin elementti, joten se kannattaa valita huolella. Juuri sinun kahvilaasi sopivan koneen avulla viestit kahvilan arvoja ja perimmäistä tarkoitusta ja tarjoat juuri sellaista kahvia, mitä asiakkaasi odottavatkin. Alla on lueteltu kysymyksiä, jotka auttavat kartoittamaan kahvilasi tarpeita:

 • Minkä kokoinen kahvilasi on?
 • Kuinka monta kuppia kahvia tarjoilet päivässä?
 • Kuinka paljon pyydät yhdestä kupista kahvia?
 • Minkälaista kahvia kahvilasi asiakkaat odottavat?
 • Onko tärkeää, että kahvi valmistuu nopeasti? 
 • Onko tärkeää, että kahvikone pystyy valmistamaan kaksi kuppia samanaikaisesti?
 • Tuleeko kahvikoneet ammattikäyttöön?
 • Onko kahvikoneen ulkonäöllä ja tyylillä väliä?

Kahvikone 1

Espressokeitin tai kapselikeitin

Suomessa suodatinkahvinkeittimen rinnalle on tullut erilaiset espressokeittimet ja kapselikeittimet.
Molemmat ovat hyviä ratkaisuja esimerkiksi toimistoon tai kahvilaan.

Espressokeitin

Espressokeittimessä käytetään vastajauhettua espressokahvia, joka pakataan tiiviisti siihen tarkoitettuun sihtiin. Tuloksena on tuore ja aromikas kahvi. Espressokahvia voi valmistaa haluamansa annoksen, kun taas kapselikeitin valmistaa yhden annoksen kerrallaan.

Kapselikeitin

Kapselikeittimen idea on se, että kahvia valmistetaan yksi kuppi kerrallaan siihen tarkoitetulla kapselilla, joka sisältää kahvia yhden annoksen verran. Kapselikeittimien suosio on kasvanut huimasti ja niiden myynti on kasvanut vuosittain. Syynä voi olla, että kapselikeittimellä saa kätevästi yhden kupin kerrallaan tuoretta kahvia.

Käytön yksinkertaisuus ja laitteen käyttäjäystävällisyys on varmasti sen suosion takana ja näyttää siltä, että kapselikeitin on tullut jäädäkseen. Kahvikone soveltuu hyvin esimerkiksi ravintoloihin, aulatiloihin, tapahtumiin, kahviloihin tai pieniin toimistoihin.

Kahvikone hinta - onko sillä merkitystä?

Kahvikoneen hinta riippuu monesta asiasta. Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat esimerkiksi koneen koko, toimintojen laajuus, koneen muotoilu, malli ja suorituskyky. Mitä enemmän eri toimintoja haluaa, sen kalliimpi automaatti yleensä on.

Tänä päivänä kahvikoneita on moneen eri lähtöön. Kahvikoneiden hinnat vaihtelevat paljon ja hinnat sijoittuvat noin 70€-2000€ välille. Yksinkertaisen kapselikeittimen voi saada 70€:lla, mutta ammattikäyttöön tarkoitetut automaattiespressokeittimet lähenevät 2000€ hintaluokkaa. Hinta riippuu pitkälti siitä, mitä toimintoja haluat kahvikoneeseen.

Jos yrityksesi ei halua investoida omaan kahvikoneeseen, sellaisen voi myös vuokrata. Kahvikone vuokraus on mahdollista täyspäiväiseen käyttöön, mutta on hyvä pitää mielessä, että niitä on myös mahdollista vuokrata tilapäiseen tarpeeseen esimerkiksi tapahtumiin.