Vuokraa kahviautomaatti

Löydä paras kahviautomaatti työpaikalle – pyydä tarjous!

Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kahviautomaatti - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Missä kahviautomaattia käytetään?

Kestää alle minuutin

Miksi kannattaa vuokrata kahviautomaatti?

Joissain tilanteissa voi olla ostamisen sijasta järkevämpää vuokrata kahviautomaatti. Tämä voi olla esimerkiksi tilanne, jossa:

  • Ei haluta investoida kerralla suurta määrää rahaa ja ostopäätös tuntuu hankalalta
  • Tarve on lyhytaikainen esimerkiksi jonkin tapahtuman ajaksi

Jos mietit kahviautomaatin vuokraamista, palvelumme voi auttaa sinua löytämään oikean toimittajan. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien kahviautomaattitoimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Teillekin kahviautomaatti työpaikalle?

Varmaankin lähes kaikista suomalaisista toimistoista löytyy kahviautomaatti. On se sitten tarkoitettu työntekijöille, vieraille tai asiakkaille, on sen rooli merkittävä. Hyvä kahvi pitää työntekijät virkeinä ja vieraat tyytyväisinä.

Kahvilassa tai ravintolassa kahviautomaatti on tietysti hyvin tärkeässä asemassa. Kun valitset kahviautomaattia kahvilaan tai ravintolaan, täytyy huomioida asiakkaiden odotukset ja liiketoiminnan arvot. Asiat kuten kahviautomaatin design, malli, laadukas kahvi tai vaikka ekologisuus voivat olla tärkeitä.

Hyvä ja laadukas kahvi viestii asiakaslähtöisyyttä on kyse sitten kahvilasta tai toimistosta. Jos yrityksessäsi vierailijoille tarjoillaan huonoa kahvia, ei se anna hyvää ensivaikutelmaa yrityksestäsi. Kahvilassa huonon kahvin tarjoaminen on tietysti vieläkin kriittisempi asia.

Kahvilla on tärkeä rooli Suomessa ja kahvi kuuluu vahvasti yrityskulttuuriin. Suomalaiset olettavat, että kahvia on aina tarjolla. Suomi on myös ainoita maita, jossa lakisääteiset kahvitauot on kirjattu työehtosopimukseenkin. Vuokraa hyvä kahviautomaatti toimistoon palvelumme avulla.

Kahviautomaatti Vuokraus 2

Vuokraa kahviautomaatti erilaisiin tarpeisiin

Kahviautomaatteja on mahdollista vuokrata esimerkiksi työpaikoille, toimistoihin, kahviloihin ja ravintoloihin. On paljon erilaisia tarpeita ja tilanteita, joissa kahviautomaatin vuokraaminen tulee tarpeelliseksi ja on järkevämpää kuin ostaminen.

Toimittajat vuokraavat kahviautomaatteja pitkäaikaisiin ja lyhytaikaisiin tarpeisiin. Vuokra-aika voi vaihdella päivistä kuukausiin. Pidempiin vuokra-aikoihin suositellaan kuitenkin kahviautomaatti leasing -sopimusta, jolloin vuokra-aika voi olla vuosia.

Lyhytaikainen tarve voi olla esimerkiksi jokin tapahtuma, konferenssi tai vaikka kesäkahvila. Joskus on myös järkevää vuokrata kahviautomaatti, vaikka kyseessä olisi pitkäaikainen tarve. Tällöin hankintakustannus jakaantuu useille kuukausille, eikä alkuinvestointi ole niin suuri.

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun kyseessä on kahviautomaatti leasing?

Kahviautomaattia vuokratessa on hyvä olla perillä siitä, minkälaista kahviautomaattia etsii. Ensin olisi hyvä siis tehdä pieni tarvekartoitus, jotta on helpompi löytää oikeanlainen kahviautomaatti. Seuraavien kysymysten avulla alustava tarvekartoitus hoituu helposti:

  • Kuinka monta kuppia kahvia kulutetaan päivässä? 
  • Mihin käyttöön kahviautomaatti on tarkoitettu?
  • Minkälaisia mieltymyksiä ja toiveita sen käyttäjillä on?

Kahviautomaatti vaihtoehtoja on paljon erilaisia, eri toiminnoilla ja tarkoitettu eri ympäristöihin. Toiset sopivat hyvin toimistoihin ja toiset esimerkiksi kahviloihin. On hyvä tietää, mitä etsii, jotta löytää parhaan mahdollisimman kahviautomaatin.

Kahviautomaatti Vuokraus

Paljonko maksaa kahviautomaatti vuokraus?

Kahviautomaatin vuokrahinta vaihtelee paljon ja hinta riippuu esimerkiksi tuotemerkistä, mallista, toimintojen laajuudesta ja suorituskyvystä. Hintaan vaikuttaa myös se kuinka laajan palvelun sille haluaa.

Onko esimerkiksi tarvetta vain kahviautomaatin asennukselle ja täyttäminen hoidetaan itse? Entä onko tarvetta huoltopalvelulle? Suurin osa kahvitoimittajista tarjoaa hyvin laajoja palveluita, asennuksesta, koneen täyttämiseen, huoltoon ja neuvontaan. Mitä enemmä palveluja sille haluaa, sitä kalliimpi kuukausimaksu yleensä on.

Leasing hinta perustuu myös sille, miten kahviautomaatti valmistaa kahvin. Toiset automaatit jauhavat pavut itse ja toiset automaatit käyttävät valmiiksi jauhettua kahvijauhetta. Yleensä automaatit, jotka jauhavat pavut itse, ovat kalliimpia.

Kahvikone vuokraus - mutta mihin tarpeeseen?

Oikean kahviautomaatin löytäminen voi tuntua hankalalta ja aikaa vievältä. On hyvä tietää minkälaisia eri kahviautomaattivaihtoehtoja on tarjolla ja mitä eroa niillä on, jotta vuokraa oikeanlaisen kahvikoneen yritykselle.

Toimistossa ja työpaikoilla on yleensä erilaisia suodatinkahvia valmistavia kahvikoneita tai vaihtoehtoisesti papu- tai instantkahviautomaatteja, jotka valmistavat erilaisia erikoiskahveja ja lämpimiä juomia kuten cappuccinoa, kaakaota ja teetä. Lue lisää kahviautomaateista työpaikalle. 

Kahviloista löytyy yleensä ammattikäyttöön tarkoitettu kahvikone, kuten automaattinen tai puoliautomaattinen kahvikone. Nämä kahvikoneet sopivat myös hyvin työpaikalle tai toimistoon, mutta silloin kannattaa valmistautua siihen, että käyttö saattaa vaatia hieman opettelua.

Jos olet juuri perustamassa kahvilaa, ravintolaa tai yritystä ja haluat laadukkaan kahvikoneen tai kahviautomaatin, voi kahvikone vuokraus olla järkevä vaihtoehto, että  kunnes taloudellinen tilanne on vakaa.

Kahviautomaatti Vuokraus 1

Papukahviautomaatti

Papukahviautomaatti valmistaa jauhaa kahvin valmistamisen yhteydessä, mikä varmistaa laadukkaan kahvielämyksen. Papukahvin valmistus vie hieman enemmän aikaa, sillä automaatti jauhaa pavut erikseen jokaista kuppia varten. Jos kuitenkin laatu on tärkeä tekijä, on papukahviautomaatti erinomainen valinta. 

Instant-kahviautomaatti

Instant-kahvi eli pikakahvi valmistetaan paahdetuista pavuista pakastekuivaamalla. Instant-kahviautomaatti valmistaa kahvijuoman sekoittamalla instant-kahvijauhetta kuumaan veteen, jolloin valmistus tapahtuu hyvin vaivattomasti. Instant-kahviautomaatti on hyvä vaihtoehto, jos haluaa kahvinvalmistuksesta nopeaa ja vaivatonta.

Suodatinkahviautomaatti

Suodatinkahviautomaatti valmistaa perinteistä suodatinkahvia. Automaatti valmistaa kahvin sekoittamalla kuumaa vettä suodatinkahvijauheen sekaan. Tämä on edullinen ja helppo vaihtoehto perinteisen kahvin ystäville.

Täysautomaattinen

Täysautomaattisia kahvikoneita on kaikista helpoin käyttää. Kahvi valmistuu napin painalluksella ja suurimmassa osassa laitteista tulee mukana myös automaattinen maidonvaahdotin maidon kuumentamista ja vaahdottamista varten.

Täysautomaattiset kahvikoneet ovat suosittuja juuri niiden helppouden ja yksinkertaisuuden vuoksi. Ne sopivat hyvin esimerkiksi toimistoon, koska niitä on helppo käyttää ja ne pystyvät tuottamaan suuria määriä kahvia ja pöytämalliset kahvikoneet eivät vie liikaa tilaa.

Puoliautomaattinen

Puoliautomaattisissa kahvikoneissa joutuu tekemään hieman enemmän työtä itse, mutta ne ovat silti helppokäyttöisiä. Jauhettu kahvi annostellaan itse kahvisihtiin, joka asetetaan koneeseen ja käynnistetään pumppu, jonka seurauksena kahvi valuu kuppiin.

Puoliautomaattisissa kahvikoneissa maito vaahdotetaan itse. Yleensä kahvikoneissa on tähän tarkoitettu höyrysuutin, jonka avulla maito vaahdotetaan ja kuumennetaan erillisessä astiassa ja kaadetaan kahvin päälle.