Kassajärjestelmä

Erilaiset kassajärjestelmät – vertaa ja pyydä tarjous!

Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kassajärjestelmä - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Minkälaista kassajärjestelmää etsit?

Kestää alle minuutin

Hyvä kassajärjestelmä tukee liiketoimintaasi

Teknologisen kehityksen myötä kassajärjestelmä on koko liiketoimintaa ohjaava ja seuraava monimutkainen järjestelmä. Sen avulla yritykset pystyvät seuraamaan ja ohjaamaan tärkeitä asioita kuten myyntiä, varaston muutosta ja jakelua, mutta saavuttamaan myös elintärkeää strategista tietoa esimerkiksi kannattavuudesta.

Nykypäivänä kassajärjestelmä voi parhaillaan olla koko liiketoiminnan keskiössä antamalla merkittävää informaatiota, tuottamalla raportteja ja tukemalla koko yrityksen päätöksentekoa. Löytämällä oikean ratkaisun juuri sinun yrityksesi kassakone tarpeisiin, voit saavuttaa suuria hyötyjä ja sulavoittaa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Palvelumme helpottaa sinua löytämään oikeanlaisen kassajärjestelmä ratkaisun yrityksellesi. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien toimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Mikä on kassajärjestelmä?

Tänä päivänä kassajärjestelmä tarkoittaa työkalua, joka kattaa esimerkiksi tapaamisten, tilausten, viestinnän, varastoinnin ja raportoinnin hallinnan eri toimialoilla kuten kaupan alalla, ravintola-alalla ja eri palvelualoilla. Se on monimutkainen järjestelmä, joka auttaa seuraamaana ja ohjaamaan kokonaisvaltaisesti yritysten liiketoimintaa.

Kassajärjestelmä koostuu monista sellaisita osista, kuten pieni kassakone, maksupääte ja tietokone. Se mahdollistaa rahastuksen lisäksi toimintoja kuten tilausten tekemisen, viestinnän, varastonhallinnan ja raportoinnin. Tuomalla kaikki nämä toiminnot yhteen, tehostat ja helpotat yrityksesi toimintaa ja sitä kautta luot myös asiakkaille paremman ostokokemuksen.

Kassajärjestelmiä on monia erilaisia varustettuna erilaisilla eri määrällä toimintoja. On hyvä tiedostaa oman yrityksen tarpeet, jotta löytää juuri oikean järjestelmän itselleen. Pienen erikoisliikkeen tarve voi olla hyvin yksinkertainen verrattuna suuren kauppaketjun monikanavaisen liiketoiminnan tarpeeseen.

Kassajärjestelmä 3

Hyvä kassajärjestelmä - mitä hyötyä siitä on?

Hyvä kassajärjestelmä tukee koko yrityksesi liiketoimintaa. Se voi parhaimmillaan olla koko liiketoiminnan keskiössä, tuottamassa informaatiota, joka auttaa päätöksenteossa ja tehostaa liiketoimintaa. Hyvästä järjestelmästä on ainakin seuraavia hyötyjä:

  • Kassajärjestelmä ja kassakone säästää aikaasi. Se hoitaa itse transaktion puolestasi, mutta auttaa myös varaston hallinnassa, tiedon analysoinnissa, raportoinnissa ja lukuisissa monissa asioissa. Säästetty aika voidaan käyttää keskittymällä yrityksen ydinosaamiseen. 
  • Hyvä kassajärjestelmä auttaa inventaariossa. Kun järjestelmä pitää lukua myynnistä ja varastosta, ei inventaarioon tarvitse tuhlata useita päiviä.  
  • Sen avulla voit seurata myyntiä reaaliajassa, joka on merkittävä tekijä kannattavuuden saavuttamisessa. Varaston seuranta helpottuu oikeanlaisen kassajärjestelmän avulla ja voit varmistaa, että tavaraa on aina riittävästi ja oikeassa paikassa.
  • Sujuva kassatapahtuma on miellyttävä kokemus asiakkaalle ja vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen. Kanta-asiakasohjelmat, lahjakortit ja promootiot voivat luoda asiakasuskollisuutta ja sitä kautta parantaa liiketoimintaa. 

Kaikki yllämainitut hyödyt – ajan säästö, informaation analysointi, raporttien tuottaminen, myynnin ja varaston hallinta, asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus – tehostaa koko yrityksesi liiketoimintaa ja johtaa parempiin tuloksiin.

Kassajärjestelmä Hyöty

Kassajärjestelmä eri toimialoille

Kassajärjestelmän toimintojen tarve eri toimialoilla voi vaihdella paljon. Erilaiset kassajärjestelmät voivat hämmentää. Tänä päivänä kassajärjestelmiä on suunniteltu sopimaan juuri tietyille toimialoille, kuten kaupan alalle, ravintola-alalle ja eri palvelualoille. Ohjelmistot ja raportit voivat vaihdella paljon, kun verrataan esimerkiksi kauppaan ja ravintolaan suunniteltuja kassajärjestelmiä. Kaupan alalla varaston hallinta on tärkeä toiminto, kun taas ravintola-alalla tärkeäksi nousee esimerkiksi ohjelmisto pöytien hallintaan.

Kassajärjestelmä kauppaan – myös verkkokauppa voi hyötyä

Kauppaan tarkoitetuissa kassajärjestelmissä tärkeitä toimintoja on tuotehallinta sekä varastoseuranta, joiden avulla yritys pysyy ajan tasalla myynnistä sekä varaston muutoksesta. Kassajärjestelmät voivat auttaa myös liiketoiminnan ohjauksessa kuten esimerkiksi budjetoinnissa, kirjanpidossa ja raportoinnissa.

Kaupanalan kassajärjestelmissä merkittävä toiminto on myös kanta-asiakasseuranta ja asiakashallinta. Kassajärjestelmiin on mahdollista asettaa erilaisia kanta-asiakasetuja, bonuksia, lahjakortteja, kampanjoita ja asiakaskohtaisia tarjouksia, joiden avulla voit parantaa asiakaspalvelua sekä asiakasuskollisuutta yhä edelleen.

Kassa järjestelmä palvelualalle

Palvelualan ammateissa kuten parturi-kampaamoissa tai kauneushoitoloissa on tärkeää, että kassajärjestelmässä on toimiva ja selkeä varausjärjestelmä. Esimerkiksi internet-ajanvarauksen mahdollisuus on tärkeää nykypäivänä, kun monet käyttäjät etsivät tietoa internetistä ja haluavat hoitaa varauksen helposti.

Palvelualalla tärkeäksi nousee myös kanta-asiakasseuranta ja asiakashallinta. Erilaisten kanta-asiakastarjousten ja lahjakorttien käsittelyn on oltava sujuvaa. Asiakashallintaa helpottaa myös mahdollisuus merkitä asiakkaan historiatietoja järjestelmään, kuten parturi-kampaamossa mahdollisuus kirjata ylös mitä väriyhdistelmää käytettiin viime kampaamokäynnillä.

Kassajärjestelmä ravintola -alalle

Ravintola-alalla tärkeäksi nousee järjestelmän nopeus ja vaihtelevien maksujen ja laskujen tuottaminen sekä maksupäätteiden langattomuus ja liikkuvuus. Kassakoneen on rekisteröitävä tilaukset selkeästi ja tehokkaasti niin, että tieto on koko henkilökunnalla kokeista tarjoilijoihin.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on toimintavarma ja selkeä pöytähallinta. Tilausten on oltava järjestyksessä, jotta asiakkaalle luodaan mahdollisimman miellyttävä kokemus. Hyvä kassajärjestelmä varmistaa esimerkiksi sen, että saman pöydän tilaukset toimitetaan pöytään samanaikaisesti.

Kassajärjestelmä Ravintola

Kassajärjestelmän hinta?

Kassajärjestelmän hinta riippuu pitkälti siitä minkälaisia ja miten monipuolisia toimintoja siihen haluaa. Kassajärjestelmiä on erilaisia riippuen siitä haluaako järjestelmän vain yhteen myymälään, koko ketjuun, verkkokauppaan tai esimerkiksi tukkuun.

Joissain tapauksissa kassa järjestelmä täytyy kattaa nämä kaikki kanavat, jolloin järjestelmä on monimutkaisempi. Monikanavainen järjestelmä on myös tietysti yksittäisen myymälän järjestelmää kalliimpi. Hinta riippuu siis pitkälti liiketoimintasi laajuudesta.

Jos yrityksesi ei halua investoida omaan kassajärjestelmään, on se myös mahdollista toimittaa rahoituksella, kuten leasing-sopimuksella tai vuokraamalla.