Kassakone

Erilaiset kassajärjestelmät - vertaa ja pyydä tarjous!

Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Kassajärjestelmä - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Minkälaista kassajärjestelmää etsit?

Kestää alle minuutin

Löydä hyvä kassakone helpottamaan yrityksesi toimintaa

Kassakoneen avulla yrityksesi pystyy seuraamaan päivittäistä myyntiä, jakelua sekä varaston muutosta. Tänä päivänä on useita erilaisia kassakoneita eri tarkoituksiin ja sen ympärille on rakennettu paljon eri toimintoja sopimaan erilaisiin ympäristöihin. Löytämällä oikean kassajärjestelmä ratkaisun palvelemaan juuri sinun yrityksesi tarpeita, voit tehostaa yrityksesi toimintaa ja tätä kautta parantaa myös asiakaskokemusta.

Kun alat kartoittamaan oikeanlaista kassakone ratkaisua yrityksellesi, on hyvä pitää mielessä asioita kuten oman liiketoiminnan laajuus, asiakkaiden määrä sekä kassavirran suuruus. Niitä on paljon erilaisia varustettuna erilaisilla toiminnoilla ja tärkeintä on löytää se joka palvelee sinun tarkoituksiasi. Myös oikeanlainen maksupääte auttaa.

Palvelumme helpottaa sinua löytämään parhaan kassakone vaihtoehdot yrityksellesi. Täyttämällä vieressä olevan lomakkeen yhdistämme sinut tarpeisiisi sopivien toimittajien kanssa ja vastaanotat useita tarjouksia. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta eikä se sido mihinkään.

Mikä on kassakone?

Kassakone on kone, jonka avulla jälleenmyyjä voi helposti seurata päivittäistä myyntiä, jakelua ja varaston muutosta. Päällimmäisenä niiden tarkoitus on helpottaa kaupan toimintojen hallintaa.

Perinteisissä kassakoneissa on näppäimistö, joka mahdollistaa eri tuotteiden ja hintojen näppäilyn koneelle. Nykyään kuitenkin tuotteet ja hinnat on yleensä esiasetettu koneeseen, jotta niitä ei tarvitse joka kerta erikseen näppäillä. Koneiden ominaisuuksista riippuen, on mahdollista tallentaa eri määrä tuoteryhmiä. Mitä enemmän tuoteryhmiä on mahdollista tallentaa, sitä kalliimpi se yleensä on.

Kassakoneessa on yleensä irroitettava kassalaatikko rahan säilytykselle, jonka koko voi vaihdella tarpeen mukaan. Niissä on yleensä muistin varmistus ja muistin voi tallentaa esimerkiksi muistikortille. Suurimmassa osassa on myös automaattinen verojen laskenta ja joissakin kassakoneissa on myös mahdollista asettaa muutama eri verokanta, jos sille on tarvetta. Kuitin tekstiä on myös mahdollista vaihdella. Mitä enemmän vaihtoehtoja haluaa, sitä kalliimpi kone yleensä on.

Yksinkertainen kassakone on sopiva pieniin vähittäiskauppoihin, joissa myydään aineellisia tuotteita. Vähittäiskaupan koon kasvaessa, on hyvä harkita kassajärjestelmä ratkaisua.

Kassakone 6

Kassakone on osa kassajärjestelmää

Erilaiset kassajärjestelmät ovat kehittyneet ja muuttuneet valtavasti teknologisen kehityksen myötä ja ovat muuttuneet siitä mitä ne olivat muutama vuosikymmen sitten. Se on toisinaan edelleenkin loistava ratkaisu, kun on kyse yksinkertaisesta tarpeesta. Kuitenkin yhä yleisempää on, että yrityksillä on pieni kassakone, joka on osa monimutkaisempaa kassajärjestelmää.

Kassa järjestelmä on kokonaisuus johon kuuluu osia, kuten kassakone, maksupääte ja tietokoneesta. Se mahdollistaa rahastuksen lisäksi toimintoja kuten tilausten tekemisen, viestinnän, varastonhallinnan ja raportoinnin. Tuomalla kaikki nämä toiminnot yhteen, tehostat ja helpotat yrityksesi toimintaa ja sitä kautta luot myös asiakkaille paremman ostokokemuksen.

Kassakone yhdistetään usein kassajärjestelmään, koska siihen liittyy niin paljon muutakin kuin vain maksuja laskeva toiminto. Tänä päivänä kassakone ei aina pelkästään ole kone, johon kirjataan tuotteita, hintoja ja näiden summia. Se on osa suurempaa järjestelmää, jonka avulla voi operoida koko kaupan toimintaa.

Kaupan koon ja tarpeen mukaan, on hyvä pitää mielessä minkälainen tarve omalla yritysellä on. Pienempään tarpeeseen pieni kassakone voi olla riittävä ratkaisu, mutta jossain vaiheessa kaupan koko vaatii jo monipuolisempaa ja monimutkaisempaa järjestelmää toimiakseen tehokkaasti.

Kassakone 2

Kassakone - hinta?

Kassakone hinta riippuu pitkälti siitä minkälaisia ja miten monipuolisia toimintoja siinä on. Suurimmat hintatekijät on sen koko ja järjestelmän laajuus, minkä se tarvitsee toimiakseen tarkoituksenmukaisesti.

Tämä tarkoittaa sitä, että yksinkertainen pieni kassakone voi olla hyvinkin edullinen ja sopia esimerkiksi vasta aloittavalle yrittäjälle, kuten kampaamo tai ravintola. Jos yrityksen tarpeet vaatii, että sen ympärille rakennetaan monimutkaisempi kassa järjestelmä ja esimerkiksi tarvitaan useampi maksupääte, on sen hinta korkeampi.

On kuitenkin pidettävä mielessä, että tärkeintä on, että kassakone palvelee juuri sinun tarkoituksiasi. Pieni hankintakustannus ei automaattisesti tarkoita alhaisia käyttökustannuksia. Edistyksellisempi kassakone järjestelmineen on suurempi investointi, mutta voi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Hyvän kassakoneen avulla voit saada esimerkiksi tärkeää strategista tietoa yrityksesi kannattavuudesta reaaliajassa. Ja näin ollen se voi olla merkittävä apu kustannusten ja tuottojen suunnittelussa.

Mitä hyötyä hyvästä kassakoneesta on?

Kun yrityksesi on löytänyt sopivan ratkaisun, helpottaa se niin myyjän, kauppiaan kuin asiakkaankin arkea. Kassatoimintojen helpottaminen ja sulavoittaminen voi tehostaa koko yrityksen toimintaa.

Kassakoneen avulla voit seurata myyntiä reaaliajassa, joka on merkittävä tekijä kannattavuuden saavuttamisessa. Varaston seuranta helpottuu oikeanlaisen kassajärjestelmän avulla ja voit varmistaa, että tavaraa on aina riittävästi ja oikeassa paikassa.

Sujuva kassatapahtuma on miellyttävä kokemus asiakkaalle ja vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen. Kassakoneisiin on myös mahdollista asettaa erilaisia kanta-asiakasetuja, bonuksia, lahjakortteja, kampanjoita ja asiakaskohtaisia tarjouksia, joiden avulla voit parantaa asiakaspalvelua sekä asiakasuskollisuutta yhä edelleen.

Hyvä kassakone auttaa yleisesti koko liiketoiminnan ohjauksessa ja analysoinnissa. Sen avulla saavutat tärkeää strategista tietoa ja sen lisäksi korvaamatonta tietoa esimerkiksi kirjanpitoon ja budjetointiin.

Kassakone 4

Maksupääte on osa kassakonetta

Nykyään kassakoneen yhteydessä on lähes poikkeuksetta oltava maksupääte, sillä Suomessa käteisellä maksaminen on yhä harvinaisempaa. Maksupäätteitä on langattomia tai verkkoon kytkettäviä, valinta riippuu yrityksesi tarpeesta. Jos maksupäätteitä tarvitaan useita, on langaton varmasti viisaampi vaihtoehto.

Maksupäätteet mahdollistavat nykyään lähimaksuominaisuuden, joka sujuvoittaa ja nopeuttaa maksamista. Lähimaksuominaisuus tarkoittaa alle 25€ ostosten maksamista vain maksukorttia vilauttamalla. Maksupäätteessä on tällöin etätunnistin, jolloin maksukorttia ei tarvitse asettaa maksupäätteeseen eikä maksupääte pyydä pin-koodia. Tämä maksutapa yleistyy kovaa vauhtia.