Asiakaspalvelu: +45 3841 0300
ma–to klo 10:00–17:00
pe klo 10:00–15:00

Yhteistyökumppaninamme tarjoamme teille tarjouskyselyitä asiakkailta, jotka ovat kiinnostuneita teidän tuotteistanne. Verkkosivuillamme vierailevat ihmiset etsivät kilpailukykyisiä tarjouksia ja haluavat mahdollisuuden vertailla eri toimittajien hintoja. Jos yrityksenne pystyy käsittelemään näiden potentiaalisten asiakkaiden kyselyitä ja olette kiinnostuneita antamaan hyviä tarjouksia heille, saatatte olla juuri etsimämme yhteistyökumppani.

Toimialanne tuotteita ei löydy verkkosivultamme?

Meidän tuotetarjoomamme laajentuu jakuvasti. Näin ollen pystymme tarjoamaan myyntimahdollisuuksia, vaikka toimialasi tuotteet eivät vielä olisi esillä verkkosivuillamme. Voitte olla meihin siis rohkeasti yhteydessä.

Ota yhteyttä jo tänään!

Etsimme jokaiselle toimialalle rajattua määrää yhteistyökumppaneita. Kun olemme saavuttaneet toivotun määrän kumppaneita, kyseinen toimiala sulkeutuu uusilta kumppaneita. Olettehan yhteydessä mahdollisimman nopeasti niin varmistatte, että yrityksenne on meillä edustettuna. Voitte täyttää vieressä olevan lomakkeen tai soittaa numeroon +45 3841 0300.