OKI Tulostimet

Vertaa tulostimien hintoja ja laatua

Säästä aikaa

Täytä lomake ja vastaanota jopa 4 tarjousta useilta toimittajilta

Säästä rahaa

Säästä jopa 50% vertailemalla useita tarjouksia eri toimittajilta

Ilmainen & sitoumukseton

Palvelu on maksuton ja ilman sitoumuksia

Mainittu medioissa:
1
2
3
Vastaanota jopa 4 tarjousta! Tulostin - Saat jopa 4 ilmaista tarjousta sitoumuksetta
Kestää alle minuutin

Tulosteiden kuukausittainen määrä?

Kestää alle minuutin
Viimeksi päivitetty: 07. joulukuuta 2017

OKI_warranty _3

Lyhyt katsaus: Ostaessasi OKI tulostimen, saat aina mukana:

 • Vuosien kokemuksen
  OKI Tulostimen mukana tulee taattu 130 vuoden vankka kokemus tulostimista ja monitoimikoneista.
 • Palkittua muotoilua
  OKI tulostimet ovat kompakteja, ja ne ovat voittaneet monia designpalkintoja.
 • Uraa uurtavaa LED-teknologiaa
  Tavallisen laser teknologian sijaan OKI hyödyntää LED-teknologiaa joka sisältää vähemmän liikkuvia osia, mikä taas takaa luotettavan tulostuksen ja veitsenterävän HD tulostuslaadun. LED -teknologia tarkoittaa myös sitä, että OKIn tulostimet ovat kompakteja vievät vähemmän tilaa. OKI:lta löytyykin muun muassa markkinoiden pienin A3 tulostin.
 • Vertaamattoman materiaalien käsittelyn
  Kiitos OKIn koneiden muotoilun saat lyömättömät materiaalin käyttömahdollisuudet. Tulosta omalla laitteella erilaisille materiaaleille A6 papereista jopa 297 x 1200 mm bannereille (riippuen valitsemastasi tulostimesta).
 • 3 vuoden takuun
  OKI tarjoaa sinulle aina 3 vuoden takuun kun rekisteröit ostoksesi. Tulosta helposti ja ilman huolia.

OKI:n Tulostimet

OKI on monien erilaisten tulostimien asiantuntija, ja heiltä löytyy vaihtoehtoja niin pienille, keskikokoisille kuin suurillekin yrityksille. Jokaisesta heidän tulostintyyppi kategoriastaan löytyy kattava valikoima erilaisia vaihtoehtoja. OKI:n painopisteenä on pitkään ollut tulostimien takana oleva teknologia, mikä on johtanut LED teknologian kehittämiseen perinteisen lasertulostuksen sijaan. Tulostimien nopeus on omaa luokkaansa, samoin kuin laitteiden kompakti muotoilu.

Tulostintyypit

 • Väritulostimet
 • Mustavalkotulostimet 
 • Värimonitoimilaitteet 
 • Mustavalkomonitoimilaitteet 
 • Matriisitulostimet
 • Suurkuvatulostimet

Väritulostimet

OKI:n väritulostimet koostuvat A3 - ja A4-tulostimista, sekä graafisen alan tulostimista. A4-tulostimien paperikapasiteetti on 880 arkista 1 690 arkkiin, ja niiden tulostusnopeus on 26 - 36 arkkia per minuutti. A3-tulostimien kapasiteetti on 2005 - 2950 paperiarkkia, ja tulostusnopus on 20 - 50 arkkia per minuutti. Graafisen alan tulostimet kykenevät tulostamaan eri paperikokoja A3+ kokoon asti, ja niiden kuukausittainen volyymi on jopa 25 000 arkkia. Nämä tulostimet sopivat oivallisesti pieni- ja keskikokoiseille yrityksille.

Mustavalkotulostimet

OKI:n mustavalkotulostimet koostuvat väritulostimien tapaan A4- ja A3-tulostimista. Mustavalkotulostimet ovat kuitenkin luonnollisesti väritulostimia nopeampia. Tulostusnopeus vaihtelee 40 ja 52 paperin välillä per minuutti, ja niiden kuukausittainen tulostuskapasiteetti on jopa 30 000 arkkia. OKI:n väritulostimien tavoin nämä tulostimet soveltuvat parhaiten pieni- ja keskikokoisille yrityksille.

Värimonitoimilaitteet

OKI:n värimonitoimilaitteet koostuvat A3- ja A4-koon laitteista. Nämä laitteet ovat suurempia kuin yllä mainitut tulostimet, joten ne soveltuvat paremmin keski ja jopa iso kokoisille yrityksille. Paperikapasiteetti on jopa 3200 arkkia suurimmilla laitteilla, ja niiden tulostusnopeus on jopa 50 arkkia per minuutti.

Mustavalkomonitoimilaitteet

OKI:n mustavalkomonitoimilaitteet toimivat suurilta osin samanlaisesti kuin värimonitoimikoneet, ja sopivat täten myös parhaiten keski ja isokokoisille yirtyksille. Niiden paperikapasiteeti on jopa 3106 arkkia, ja tulostusnopeus on jopa 52 arkikia per minuutti. Niiden kuukausittainen tulostuskapasiteetti on jopa 30 000 arkkia.

Matriisitulostimet

OKI:n valikoima kattaa jopa vähemmän käytössä olevat matriisitulostimet. Normaalista tulostimesta poiketen matriisitulostin lyö musteen pisteinä paperille mekaanisilla piikeillä. Prosessi muistuttaa hieman vanhanaikaista kirjoituskonetta. OKI tarjoaa näitä tulostimia 9- ja 24-neulaisina. Matriisitulostimet ovat muita tulostimia hitaampia, mutta niiden etu on niiden edullisuus. Ne sopivat erityisen hyvin erilaisten luetteloiden ja lomakkeiden tulostamiseen

Suurkuvatulostimet

Viimeinen tulostintyyppi jota OKI tarjoaa on Suurkuvatulostimet. Nämä tulostimet ovat erityisen hyviä suurikokoisiin, hyvin yksityiskohtaisiin ja värikkäisiin tulostuksiin, joiden tulee kestää ulko olosuhteita. Ne pitävät sisällään joka 15 litraa mustetta, ja vaativat siten patruunoiden vaihtoa vain harvoin, käytöstä riippuen.

OKI tulostimien hinnat

Kuten näkyy, OKI tulostinvalikoima on hyvin kattava, ja tulostimia löytyy monenlaiseen tarpeeseen. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös hintahaarukkaan. OKI:n tulostimien hinnat liikkuvat 110 ja 3700 euron välillä, mallista ja tulostimen koosta riippuen.

Vastaanota tarjous OKI tulostimista

Haluatko kuulla lisää OKI tulostimien mahdollisuuksista ja tarjouksista? Voit vapaasti ottaa yhteyttä Järkivalintaan tällä sivulla, täyttäen yhteystietolomakkeen sivun yläosasta. Se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Pyydä tarjouksia! Se vie vajaa yhden minuutin!